Billy Zane, la 47 de ani. Rivalul lui Leonardo DiCaprio din "Titanic" nu vrea o croazieră pe o replică a celebrei nave: "Nu aş risca"

Interpretul logodnicului lui Rose din "Titanic" - personaj interpretat de actriţa Kate Winslet -, Billy Zane, a declarat că nu ar dori să facă o croazieră pe o replică a celebrei nave care s-a scufundat pe 15 aprilie 1912.

6064 afișări
Imaginea articolului Billy Zane, la 47 de ani. Rivalul lui Leonardo DiCaprio din "Titanic" nu vrea o croazieră pe o replică a celebrei nave: "Nu aş risca"

Billy Zane, la 47 de ani. Rivalul lui Leonardo DiCaprio din "Titanic" nu vrea o croazieră pe o replică a celebrei nave: "Nu aş risca"

Întrebat dacă şi-ar duce fata în vârstă de 2 ani şi logodnica, modelul Candice Neil, într-o croazieră pe o replică a navei Titanic, Billy Zane a răspuns: "Nu, nu sunt sigur că mi-aş asuma riscul acesta". Actorul, în vârstă de 47 de ani acum, a mai declarat pentru Business Standard, în glumă, că nici nu este sigur că ar fi dorit la bordul replicii Titanic: "Nici nu ştiu dacă oamenii mă vor cu adevărat la bord", a spus acesta.

Billy Zane l-a interpretat pe milionarul Caledon 'Cal' Hockley în filmul "Titanic", logodnicul lui Rose DeWitt Bukater, personaj interpretat de Kate Winslet, şi inamicul lui Jack Dawson, jucat de Leonardo DiCaprio.

În afară de "Titanic", Billy Zane a mai putut fi văzut în filme de succes precum "Înapoi în viitor" (1985), "Înapoi în viitor 2" (1987), "Only You" (1994), film tradus la noi "Cum ţi-e scris" şi care i-a avut în rolurile principale pe Marisa Tomei şi Robert Downey Jr., sau  "Zoolander" (2001).

De asemenea, Billy Zane a apărut în seriale TV, cel mai cunoscut dintre acestea fiind "Twin Peaks" (1991).

Actorul a fost căsătorit între anii 1989 şi 1995 cu actriţa de origine australiană Lisa Collins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici