Boc a avut grijă de gâşte în copilărie

Premierul interimar Emil Boc a afirmat, joi, la Etno TV, că a avut "neşansa" de a conduce Guvernul în cea mai mare criză economică din ultimii 60 ani, în an electoral, dar că a încercat să lucreze pe principiul responsabilităţii, deprins încă din copilărie, când avea grijă de gâşte şi alte animale.

573 afișări
Imaginea articolului Boc a avut grijă de gâşte în copilărie

Boc a avut grijă de gâşte în copilărie (Imagine: Mediafax Foto)

El a arătat astfel că a beneficiat de avantajul copilăriei de ţară, unde permanent este ceva de făcut cu responsabilitate şi a povestit cum, fiind cel mai mic dintre cei cinci fraţi ai săi, a trebuit să aibă grijă de gâşte.

"Le duceam la apă şi mă deranjau că treceau râul şi intrau pe iarba oamenilor. Aceştia mă reclamau la părinţi, iar ei mă întrebau «Unde ai fost, Emile?»", a povestit Boc.

Premierul interimar a mai relatat că, imediat după căderea Guvernului, a telefonat părinţilor pentru a-i liniştri şi a le spune că nu se va întâmpla nimic rău cu el prin pierderea postului de prim-ministru, deoarece poate lucra în continuare ca profesor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici