Bogdan Iancu, despre rolul său din”Oh, Ramona! ”: Scenele de dragoste au fost interesant de făcut

Actorul Bogdan Iancu, interpretul personajului principal din comedia ”Oh, Ramona!”, a fost luat la întrebări despre film de vloggeriţa Mimi, duminică, într-o discuţie transmisă live: ”Scenele de dragoste au fost interesant de făcut”, a spus tânărul artist care a fost ales din 12.000 de candidaţi.

6259 afișări
Imaginea articolului Bogdan Iancu, despre rolul său din”Oh, Ramona! ”: Scenele de dragoste au fost interesant de făcut

Bogdan Iancu, despre rolul său din”Oh, Ramona! ”: Scenele de dragoste au fost interesant de făcut

”Nu am citit cartea”, a mărturisit actorul, ”citisem scenariul şi m-a întrebat Andrei Ciobanu dacă am citit-o. I-am spus nu, dar el mi-a zic că, dacă am citit scenariul şi el mi-a zis că, atunci, am citit-o”, a explicat Bogdan.

”Experienţa de la filmări m-a ajutat să învăţ enorm de multe lucruri. Scenele de dragoste au fost foarte interesant de făcut. E un balans între chimia aia şi ce e tehnic, doar că e frumos, chiar e frumos”, a spus Bogdan.

Actorul a mărturisit că la filmări a fost la fel de atras şi de personajul Anemona şi de Ramona, dar că nu s-a gândit la aşa ceva în afara filmărilor.

”Aveam emoţii şi nici nu ştiam textul”, a povestit actorul despre momentul primei probe pe care a dat-o pentru rolul lui Andrei din ”Oh, Ramona!”. ”Am avut noroc, tind să cred, nu faceţi ca mine”, a explicat Bogan care a mers la audiţia pentru rolul din film când abia împlinise 16 ani.

La prima discuţie pe skype cu Aggy K. Adams, actriţa care a interpretat rolul Ramona, Bogdan a povestit că nu purta pantaloni. ”M-a pus să mă ridic în picioare ca să mă vadă mai bine. M-am gândit că cea mai bună modalitate, ca să n-am emoţii pentru testul ăsta de pe skype, ar fi îmi dau jos pantalonii. Eram doar în chiloţi. Nu credeam că se poate întâmpla ceva să mă pună să mă ridic. În partea de sus purtam cămaşă. Şi mi-a cerut!”, a dezvăluit Bogdan Iancu.

”Eu oricum fur meserie”, a dezvăluit Bogdan despre momentele în care a jucat, la 13 ani cu Harvey Keitel şi Gerard Depardiu care ”e un geniu, în felul lui, vorbea la telefon şi când i s-a zis motor, a pus telefonul în buzunar, juca nebunul satului, şi şi-a luat privirea aia... şi a intrat în rol. Eu am uitat replica”, a arătat actorul.

Întrebată pe cine place mai mult între Selly, pe numele real Andrei Şelaru, unul dintre cei mai urmăriţi vloggări din România, şi Bogdan, Mimi a răspuns, fără să stea prea mult pe gânduri, ”pe Bogdan. Eşti mai de treabă, mai puţin arogant, da”.

”Pe 13 şi 14 februarie este avanpremiera filmului, unde îl puteţi vedea pe Bogdan, într-un rol care pe mine m-a făcut să mă îndrăgostesc de el dar nu-i spuneţi asta, iar din 15 februarie îl puteţi urmări în toate cinematografele din ţară, biletele se găsesc deja pe site-urile cinematografelor voastre preferate”, a spus Mimi. ”După, o să vorbească toată lumea despre «Oh, Ramona!» şi voi nu o să ştiţi despre ce e vorba.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog şi este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să îşi continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, şi-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonaţi.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

”Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (...) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Bogdan Iancu era licean atunci când a jucat în ”Oh, Ramona”. S-a născut la 7 noiembrie 1999 în Bucureşti, iar primul contact cu industria media l-a avut la vârsta de 4 ani, când a filmat o reclamă la ciocolată. În 2009 a debutat în film cu un rol în ”Ho, ho, ho!”. De atunci a mai jucat şi în ”Condamnat la viaţă/ A Farewell To Fools”, unde a jucat alături de Gerard Depardieu şi Harvey Keitel.

Comedia “Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în oficial în România pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Link trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EykqSLTbYaU

Facebook: https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/
Instagram: https://www.instagram.com/ohramona_movie/?hl=ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici