Bon Jovi, astăzi în concert la Bucureşti, la opt ani de la primul show în România | VIDEO

Trupa rock americană Bon Jovi concertează în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, duminică seară, la opt ani de la primul show în România, în cadrul turneului de promovare pentru albumul "This House is Not For Sale".

2955 afișări
Imaginea articolului Bon Jovi, astăzi în concert la Bucureşti, la opt ani de la primul show în România | VIDEO

Trupa Bon Jovi concertează în Bucureşti, la opt ani de la primul show în România

Bon Jovi soseşte la Bucureşti în formula Jon Bon Jovi, voce şi chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducătorul şi compozitorul John Shanks şi chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013, "Because We Can World Tour".

În deschiderea show-ului trupei Bon Jovi, programat de la 20.30, au fost invitate să cânte, de la ora 17.15, două grupuri autohtone, Gramofone şi Firma.

Turneul "This House is Not For Sale" pune puternic accentul pe muzica şi piesele îndrăgite de fani, pe maşinăria de lucru care a împins Bon Jovi la peste 130 de milioane de albume vândute. Formaţia este pregătită cu o selecţie de aproximativ 95 de melodii, pe care le schimbă în fiecare concert, incluzând, desigur, inconfundabilele "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive" ,"Bad Medicine" şi, bineînţeles, "Livin 'On a Prayer".

Trupa Bon Jovi a mai concertat în Bucureşti în iulie 2011.

Concertul din Bucureşti este organizat sub titulatura Rock the City, un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Productions şi D&D East Entertainment. Sub aceeaşi titulatură, luni, în acelaşi loc, sunt programate show-uri ale trupei britanice The Cure şi formaţiei irlandeze God Is An Astronaut.

Taguri:
bon jovi,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici