Bon Jovi dezvăluie titlul viitorului album şi anunţă că noile piese vor avea ”conştiinţă socială”

Liderul trupei Bon Jovi a dezvăluit titlul viitorului album şi anunţă că noile piese vor avea ”conştiinţă socială”, anunţă Smart Radio păstrând un loc special pentru muzica interpretului american în playlistul zilei de miercuri.

327 afișări
Imaginea articolului Bon Jovi dezvăluie titlul viitorului album şi anunţă că noile piese vor avea ”conştiinţă socială”

Bon Jovi dezvăluie titlul viitorului album şi anunţă că noile piese vor avea ”conştiinţă socială”

Muzicianul a vorbit marţi noapte cu fanii şi a dezvăluit că viitorul album se va numi “Bon Jovi: 2020”. ”E an electoral, aşa că de ce nu?!”, a spus rockerul. ”Nu m-aş descurca mai rău”.

Un motiv pentru titlul cu aer electoral ţine de faptul că ar fi căpătat o ”viziune mai clară”, după lansarea materialului discografic din 2016, “This House is Not For Sale”.

”«This House is Not For Sale» a atins probleme personale, şi am trecut de acel moment. Acum am o viziune clară pentru a merge mai departe”, a explicat Bon Jovi.

Muzicianul a explicat şi că noul album va aborda teme legate de ”conştiinţa socială”, inclusiv piese despre veterani afectaţi de sindrom post-traumatic şi despre atacurile armate din Ohio şi Texas.

”Sunt foarte mulţumit de ce a ieşit, e un disc diferit”, a dezvăluit cântăreţul.

Bon Jovi este o trupă americană formată în 1983 în Sayreville, New Jersey. Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), RichieSambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie),David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas,backing vocals).

Piesele interpretate de Bon Jovi se regăsesc pe 28 august la Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/

Taguri:
bon jovi,
album,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici