Borcea se va recăsători, iar naş îi va fi Gigi Becali

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că urmează să se recăsătorească în viitorul apropiat şi că naş îi va fi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali.

43 afișări
Imaginea articolului Borcea se va recăsători, iar naş îi va fi Gigi Becali

Borcea se va recăsători, iar naş îi va fi Gigi Becali (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am depus actele azi, am termen pe 23 mai şi nu discut alte aspecte. Pe 23 avem termenul final la Judecătoria Buftea. Da, urmează să mă recăsătoresc, şi naşul meu va fi Gigi Becali. O să vedeţi în viitorul apropiat", a spus Borcea.

Într-un comunicat semnat de avocat Lilica Poppa remis agenţiei miercuri MEDIAFAX preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea şi soţia sa Mihaela Borcea au anunţat că au luat decizia de a divorţa de comun acord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici