Brad Pitt, aparaţie de COŞMAR la nouă luni după despărţirea de Angelina Jolie - GALERIE FOTO

Refugiu în alcool, slăbit dramatic, aspect neglijent, astfel ar putea fi descrise apariţiile lui Brad Pitt după despărţirea de Angelina Jolie.

15806 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, aparaţie de COŞMAR la nouă luni după despărţirea de Angelina Jolie - GALERIE FOTO

Brad Pitt, aparaţie de COŞMAR la nouă luni după despărţirea de Angelina Jolie - GALERIE FOTO

GALERIE FOTO 

În primul interviu de la despărţirea celor doi, Brad Pitt a dezvăluit pentru revista GQ că în ultimele luni a reuşit să renunţe la alcool, a participat la şedinţe de terapie psihologică şi a decis împreună cu Angelina Jolie să îşi rezolve problemele familiale într-o manieră discretă şi amiabilă, scrie One.

”Tocmai am început să merg la psiholog”, a spus actorul american, în vârstă de 53 de ani. ”Îmi place. Chiar îmi place. A trebuit să renunţ însă la doi psihologi până să îl găsesc pe  pe acela cu care mă potrivesc”, a explicat Pitt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici