Brad Pitt ar putea suferi de prozopagnozie

Brad Pitt a recunoscut într-un interviu recent că îi este greu să recunoască feţele persoanelor pe care le întâlneşte şi ar putea suferi de prozopagnozie, o afecţiune extrem de rară.

1581 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt ar putea suferi de prozopagnozie

Brad Pitt ar putea suferi de prozopagnozie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brad Pitt, în vârstă de 49 de ani, a declarat într-un interviu pentru revista Esquire că ar putea suferi de prozopagnozie, sau "orbul feţei", o boală care îl face să uite chipurile celor pe care îi întâlneşte. Cu toate acestea, actorul nu a fost încă testat sau diagnosticat cu această afecţiune, informează CNN.

"Mulţi oameni mă urăsc deoarece cred că nu îi respect. Într-un an mi-am propus să îi întreb pur şi simplu unde ne-am cunoscut, însă situaţia s-a înrăutăţit. Oamenii s-au simţit şi mai jigniţi. Este un mister pentru mine: nu pot recunoaşte un chip. O să fac nişte teste", a declarat Brad Pitt pentru revista Esquire.

Actorul a mai vorbit în interviu despre relaţia sa cu Angelina Jolie şi despre copiii lor.

"Întotdeauna mi-am spus că, dacă voi dori vreodată să îmi întemeiez o familie, o voi face la scară mare. Am vrut să fie haos în casă. În casa noastră există un zgomot constant, pentru că mereu cineva chicoteşte, ţipă, plânge sau sparge ceva".

"Îmi place la nebunie treaba asta. Urăsc când ei sunt departe. Poate că e drăguţ să te afli într-o cameră de hotel şi să îţi spui: «Ce bine, în sfârşit pot să îmi citesc ziarul!» Dar apoi, până a doua zi, îmi e dor de toată acea cacofonie din casa noastră, de toată viaţa de acolo", a mai spus acesta.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici