Brad Pitt, despre homosexuali: Orice individ are dreptul de a se căsători

Brad Pitt sprijină principiul egalităţii în ceea ce priveşte căsătoriile şi s-a declarat încă o dată în favoarea dreptului persoanelor homosexuale de a-şi întemeia legal o familie, afirmând că "orice individ are dreptul de a se căsători".

217 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, despre homosexuali: Orice individ are dreptul de a se căsători

Brad Pitt, despre homosexuali: Orice individ are dreptul de a se căsători (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este încurajant faptul că statul New York s-a alăturat celorlalte state americane care asigură cetăţenilor lor drepturi egale în ceea ce priveşte căsătoriile. Însă acesta este dreptul fiecărui american, asigurat prin Constituţie, de a se căsători cu persoana pe care o iubeşte, indiferent de statul în care locuieşte. Niciun stat nu ar trebui să decidă cine are dreptul să se căsătorească şi cine nu. Graţie eforturilor depuse de atât de multe persoane, într-o zi din viitorul apropiat, această discriminare va dispărea şi fiecare american va putea să se bucure de drepturi egale în ceea ce priveşte căsătoria", a declarat Brad Pitt, potrivit people.com.

Această declaraţie a fost făcută de actorul american într-un comunicat pe care l-a trimis în exclusivitate revistei People, cu ocazia legalizării, în urmă cu câteva zile, a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex în statul New York.

Starul american în vârstă de 47 de ani, care militează de mulţi ani pentru egalitate în ceea ce priveşte dreptul la căsătorie, a declarat, în trecut, că nu se va căsători cu partenera lui de viaţă, actriţa americană Angelina Jolie, până când toţi americanii nu vor beneficia de aceleaşi drepturi.

Brad Pitt a confirmat într-un interviu recent că îşi doreşte să joace din nou într-un film alături de partenera lui de viaţă, Angelina Jolie, celebrul cuplu de actori analizând în această perioadă câteva proiecte cinematografice în care ar putea să apară din nou împreună. Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală.

Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici