”Brad Pitt” ospătat cu vin şi plăcinte în noul clip de promovare a Republicii Moldova - VIDEO în articol

Ospitalitatea şi simplitatea sunt calităţile cu care autorităţile de la Chişinău speră să atragă turişti în ţara lor.

7380 afișări
Imaginea articolului ”Brad Pitt” ospătat cu vin şi plăcinte în noul clip de promovare a Republicii Moldova - VIDEO în articol

”Brad Pitt” ospătat cu vin şi plăcinte în noul clip de promovare a Republicii Moldova

Noul clip de promovare a Republicii Moldova are în centru ospitalitatea, eroul principal al clipului fiind Brad Pitt. Ajung într-un sat din Orhei, acesta este invitat la masă de o familie de moldoveni care îl cinstesc cu vin şi bucate tradiţionale. Doamna chiar îl invită în bucătărie unde face plăcinte pentru a-i explica modul de preparare.

Invitatul primeşte chiar şi- o bundiţă şi-atunci când este găsit de cel care îl invitase de drept nu mai vrea de plece de la familia care l-a ospătat.

Cu toate că Brad Pitt este de fapt un actor moldovean, asemănarea cu celebrul american este foarte mare, scrie Gustarte. 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici