Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au sărutat pe covorul roşu - FOTO

Brad Pitt şi Angelina Jolie şi-au arătat afecţiunea unul faţă de celălalt chiar pe covorul roşu, cei doi actori sărutându-se de mai multe ori la gala premiilor SAG.

5989 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au sărutat pe covorul roşu - FOTO

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au sărutat pe covorul roşu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori au sosit împreună la gala premiilor SAG (Screen Actors Guild Awards) şi s-au sărutat fără jenă în faţa celorlalţi invitaţi ai galei.

Angelina a purtat o rochie neagră, lungă, în timp ce Brad a ales un costum de aceeaşi culoare, la care a purtat o cămaşă albă.

Cei doi actori au vorbit şi s-au fotografiat alături de George Clooney, un bun prieten al lui Brad Pitt, şi de iubita acestuia, Stacy Keibler.

Deşi sunt împreună de peste şase ani şi au şase copii, Brad Pitt şi Angelina Jolie au spus în numeroase rânduri în trecut că nu doresc să-şi oficializeze relaţia. Totuşi, anul trecut, Brad Pitt a spus în mai multe rânduri că cei şase copii ai lor ar putea să-i forţeze să se căsătorească.

Zvonurile privind o eventuală căsătorie a cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie au fost reluate la începutul acestui an în presa internaţională.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici