Brad Pitt şi Angelina Jolie se despart - GALERIE FOTO

Brad Pitt şi Angelina Jolie se despart, ei semnând o serie de acte privind separarea, care are o miză financiară de peste 210 milioane de euro, cei doi punându-se de acord asupra custodiei comune a celor şase copii, informează presa britanică.

727 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Angelina Jolie se despart - GALERIE FOTO

Brad Pitt şi Angelina Jolie se despart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mirror.co.uk informează că vestea despărţirii cuplului de aur de la Hollywood a fost raportată de cel puţin două ziare de duminică în Marea Britanie.

Astfel, The Sunday Times a precizat că Pitt şi Jolie au semnat deja documente legale care pavează calea către separare, implicând o sumă de peste 210 milioane de euro şi custodia comună a celor şase copii ai cuplului. Informaţiile nu au fost confirmate, deocamdată, de reprezentanţii celor doi actori.

Potrivit informaţiilor existente, Brad Pitt va avea acces la cei trei copii biologici ai cuplului - Shiloh, Knox şi Vivienne -, precum şi la cei trei copii adoptaţi, Maddox, Zahara şi Pax.

Potrivit tabloidului britanic News of The World, acordul de separare dintre cei doi actori include o înţelegere privind împărţirea în mod egal a vastei averi a celor doi şi custodia comună a copiilor, precum şi modul în care vor fi împărţite reşedinţele cuplului şi bunurile pe care acesta le deţine. În plus, deşi custodia este comună, toţi cei şase copii - naturali sau adoptaţi - ai cuplului vor locui împreună cu mama lor.

News of The World informează că Brad Pitt şi Angelina Jolie au început pregătirile pentru separare în decembrie, când au vizitat o firmă specializată în divorţuri din Los Angeles.

"Documentul a fost semnat la începutul lui ianuarie. Şi Brad şi Angelina l-au semnat. Acesta este similar unui acord prenupţial, însă pentru separarea unui cuplu care nu este căsătorit legal. A fost clar că vor ca lumea să ştie că amândoi vor fi parte în creşterea şi educarea copiilor. Angelina va fi însă cea care va sta tot timpul cu ei", a declarat o sursă citată de News of The World, care a adăugat că nu s-a stabilit o dată începând cu care documentul să producă efecte.

"Documentele sunt deja pregătite pentru o despărţire, care să fie cât mai civilizată. Este clar că problema care se pune este când va avea loc despărţirea, nu dacă", a spus aceeaşi sursă.

Firma de divorţuri consultată de cuplul Pitt-Jolie este, potrivit News of The World, renumită pentru despărţirile şi divorţurile dintre celebrităţi de care s-a ocupat, fiind recunoscută drept "cea mai bună din branşă.

Potrivit News of The World, averea comună a cuplului Jolie-Pitt este în valoare de peste 210 milioane de euro şi include reşedinţe în Franţa, California şi New Orleans.

Zvonurile privind despărţirea cuplului Jolie-Pitt circulă de luni de zile. Cuplul a lipsit de la ceremonia Golden Globes de săptămâna trecută, chiar dacă pelicula "Inglourious Basterds" în care a jucat Brad Pitt era printre nominalizaţi.

În plus, Pitt a fost văzut singur, vineri, la evenimentul de strângere de fonduri pentru Haiti, "Hope For Haiti Now".

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au întâlnit pe platourile de filmare a peliculei "Mr and Mrs Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Anterior, Angelina declarase că nu se va căsători cu Brad Pitt. "Mă îndoiesc că fidelitatea este absolut esenţială într-o relaţie. Este mai rău să-ţi abandonezi partenerul şi să spui lucruri rele despre el ulterior. Nici Brad şi nici eu nu am susţinut vreodată că a trăi împreună înseamnă că suntem legaţi unul de altul. Întotdeauna ne asigurăm că nu ne limităm unul pe celălalt", a spus ea

În apariţiile publice ale cuplului, au existat puţine indicii că Jolie şi Pitt ar avea probleme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici