Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio au refuzat să joace cuplul gay din filmul "Brokeback Mountain" | VIDEO

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio se numără printre actorii care au refuzat să joace cuplul gay din pelicula "Brokeback Mountain - O iubire secretă/ Brokeback Mountain", de Ang Lee, a povestit regizorul american Gus Van Sant pentru site-ul specializat Indie Wire.

2114 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio au refuzat să joace cuplul gay din filmul "Brokeback Mountain" | VIDEO

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio au refuzat să joace cuplul gay din filmul "Brokeback Mountain"

Lista de actori care au refuzat să apară în pelicula "Brokeback Mountain", în faza iniţială a proiectului, îi include pe Brad Pitt şi pe Leonardo DiCaprio, a declarat regizorul american Gus Van Sant într-un interviu.

Regizorul a explicat că eşecul său în încercarea de a găsi nume mari pentru personajele celor doi îndrăgostiţi a fost destul de important când a luat decizia de a nu mai continua proiectul.

Pe aceeaşi listă a actorilor care au refuzat cele două roluri au mai fost incluşi Matt Damon şi Ryan Phillippe.

Pelicula "Brokeback Mountain" a fost regizată, până la urmă, de Ang Lee, care a şi câştigat premiul Oscar pentru acest film, ce a adunat opt nominalizări la trofeele Academiei americane.

Printre nominalizări s-au numărat şi cele ale actorilor care au interpretat până la urmă rolurile celor doi bărbaţi care se îndrăgostesc, Jake Gyllenhaal şi Heath Ledger.

În schimb, DiCaprio şi Pitt joacă abia anul acesta în premieră împreună într-un film, cel mai nou regizat de Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood", aflat în faza de producţie. Brad Pitt joacă rolul dublurii unui actor, interpretat de Leonardo DiCaprio, în acest film a cărui acţiune are pe fundal crimele săvârşite de secta lui Charles Manson.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici