Bradley Cooper are o nouă iubită: Huma Abedin, fostă asistentă a lui Hillary Clinton

Potrivit „Page Six”, actorul în vârstă de 47 de ani şi bruneta musulmană, fosta soţie a congresmanului democrat Anthony Weiner, se întâlnesc de câteva luni şi au participat şi la Gala Met, despărţindu-se doar pe covorul roşu, pentru a nu trezi suspiciuni.

1030 afișări
Imaginea articolului Bradley Cooper are o nouă iubită: Huma Abedin, fostă asistentă a lui Hillary Clinton

Bradley Cooper are o nouă dragoste: este Huma Abedin, fostă asistentă a lui Hillary Clinton

Actorul Bradley Cooper şi fosta consilieră a lui Hillary Clinton, Huma Abedin (46 de ani, care este fosta soţie a democratului din New York Anthony Weiner, condamnat în 2017 la 21 de luni de închisoare pentru sex cu un minor) au o relaţie de câteva luni.

„Anna (Wintour) a fost cu siguranţă un cupidon. Ea este cea mai bună prietenă cu Bradley şi o iubeşte pe Huma”, a declarat pentru Page Six o sursă apropiată editorului Vogue.

În aşteptarea ca eroii poveştii să confirme sau să infirme vestea (deocamdată, purtătorii de cuvânt ai acestora nu au făcut nicio declaraţie), un insider de la Hollywood a recunoscut că actorul în vârstă de 47 de ani, şi Abedin „se întâlnesc de câteva luni”, după ce acesta s-a despărţit de actriţa Dianna Agron.

După divorţul de soţia Jennifer Esposito, aventurile amoroase ale actorului au avut în vedere modele (Suki Waterhouse, Irina Shayk, cu care are o fiică, Lea, care acum are 5 ani), actriţe (Zoe Saldana şi Renee Zellweger) şi starul pop Lady Gaga (relaţie negată).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici