Brandon Flowers, solistul trupei The Killers, va lansa un album solo

Brandon Flowers, solistul trupei The Killers, a anunţat că se va concentra asupra carierei individuale şi că va lansa, spre sfârşitul acestui an, primul său album solo, intitulat "Flamingo", informează contactmusic.com.

25 afișări
Imaginea articolului Brandon Flowers, solistul trupei The Killers, va lansa un album solo

Brandon Flowers, solistul trupei The Killers, va lansa un album solo (Imagine: Cristina Mazilu/Mediafax Foto)

Această informaţie a fost postată pe noul site al artistului, BrandonFlowersMusic.com.

Membrii The Killers au anunţat la începutul anului că grupul a intrat într-o vacanţă mai lungă şi au anulat o serie de concerte din Australia şi Asia, din cauza decesului mamei lui Flowers.

Formaţia The Killers s-a înfiinţat în 2002, în prezent fiind formată din Brandon Flowers (voce, clape), Dave Keuning (chitară, voce), Mark Stoermer (chitară bas, voce) şi Ronnie Vannucci Jr. (percuţie, tobe). Sound-ul formaţiei, un amestec de muzică electronică modernă şi influenţe rock din anii '80 şi '90, a cucerit un public foarte larg, primul material discografic al trupei, "Hot Fuss", înregistrând vânzări record de aproape cinci milioane de copii.

Trupa The Killers a concertat în România în vara anului trecut, la B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici