Branko Djuric, starul "No Man's Land", vine la premiera "The Wanderers" de la Bucureşti

Actorul şi muzicianul bosniac Branko Djuric, starul filmului premiat cu Oscar "No Man's Land", de Danis Tanovic, vine la Bucureşti, la premiera de gală a lungmetrajului "The Wanderers - Vânătorul de spirite", care intră în cinematografele româneşti pe 20 aprilie.

150 afișări
Imaginea articolului Branko Djuric, starul "No Man's Land", vine la premiera "The Wanderers" de la Bucureşti

Branko Djuric, starul "No Man's Land", vine la premiera "The Wanderers" de la Bucureşti

În aprilie va fi o avalanşă de vedete de la Hollywood în Bucureşti, pentru ceea ce se anunţă a fi cea mai cool premieră a unui film românesc, "The Wanderers - Vânătorul de spirite".

Printre cei care ajung la Bucureşti special pentru premiera acestui film se află şi Branko Djuric, unul dintre cei mai importanţi actori din estul Europei, cu o carieră recunoscută inclusiv dincolo de Ocean.

Născut şi crescut în Sarajevo, Branko Djuric este un artist multidisciplinar (actor, muzician, regizor) al cărui talent a depăşit graniţele ţării sale natale. În 2001 a fost eroul principal în "No Man's Land", regizat de Danis Tanovic (Oscarul pentru cel mai bun film străin, 2002), iar, în 2011, a fost protagonist în "In the Land of Blood and Honey", lungmetrajul cu care Angelina Jolie a debutat ca regizor. Este cunoscut publicului britanic din drama "If We Dead Awaken", produsă de Channel 4.

Din 20 aprilie, Branko va putea fi văzut şi pe ecranele româneşti, în filmul lui Dragoş Buliga "The Wanderers - Vânătorul de spirite", o comedie horror cu influenţe de thriller supernatural, unde îl are drept coleg de breaslă, adică vânător de spirite, pe Armand Assante.

Branko Djuric şi Armand Assante, precum şi Lior Ashkenazi - un celebru actor israelian care deţine roluri principale în două dintre filmele vedetă în acest moment la Hollywood, "Foxtrot" şi "7 zile în Entebbe" - se vor afla la Bucureşti la mijlocul acestei luni, alături de întreaga distribuţie românească, ce îi include şi pe Răzvan Vasilescu, Claudiu Bleonţ, Raluca Aprodu şi Oana Marcu.

Trailerul filmului:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici