Brigitte Macron, într-o ţinută îndrăzneaţă, la Bruxelles, la prima ieşire importantă ca Primă Doamnă a Franţei. FOTO

Dacă ar fi fost o altă Primă Doamnă care să o eclipseze pe Melania Trump, la Bruxelles, aceea nu putea fi decât franţuzoaica Brigitte Macron.

30009 afișări
Imaginea articolului Brigitte Macron, într-o ţinută îndrăzneaţă, la Bruxelles, la prima ieşire importantă ca Primă Doamnă a Franţei. FOTO

Brigitte Macron a surprins la Bruxelles, în prima ieşire importantă ca Prima Doamnă a Franţei. FOTO

Recent instalată la palatul Elysee, Macron a reuşit să câştige rapid reputaţia de "fashionista" a Parisului, după ce a i-a cucerit pe francezi, şi nu numai, cu ţinuta împrumutată de la Louis Vuitton, cu bobul lung, cu aerul modern nonşalant, pe care l-a afişat, dar în acelaşi timp elegant. Nu a fost nevoie de prea mult timp pentru a i se acorda rapid eticheta de "chic parizian".

Pe de altă parte, look-ul elegant şi spectaculos al Melaniei Trump nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind confirmat în ultimele săptămâni prin ţinutele alese de Prima Doamnă a SUA, în primul turneu oficial în străinătate al soţului ei.

Cu costumele strânse în talie, ultra feminine sau cu rochiile din dantelă, la o primă impresie Melania Trump ar câstiga un duel al ţinutelor vestimentare, scrie The Telegraph.

Pentru întâlnirea de la Bruxelles, Melania Trump a ales un costum din piele beige, creat de casa de modă belgiană Maison Ullens, o mişcare îndrăzneaţă, ar spune mulţi.

În schimb, Brigitte Macron a optat tot pentru brandul francez Louis Vuitton, de care a devenit foarte apropiată. Aceasta a ales o rochie neagră, afişând un aer lejer, complet opus faţă de Melania.

Spre miezul zilei, Prima Doamnă a Americii a optat pentru schimbarea vestimentaţiei la întâlnirea cu soţiile liderilor participanţi la reuniunea NATO, printre acestea numărându-se Ermine Erdogan (Turcia) sau Amélie Derbaudrenghien (Belgia). Melania Trump a ales o rochie din dantelă neagră de la Dolce and Gabbana. La rândul ei, Brigitte Macron a păstrat aceeaşi ţinută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici