VIDEO BRIT AWARDS 2017: One Direction, Adelle, Emeli Sandé şi David Bowie, printre câştigători

David Bowie a câştigat premiul pentru cel mai bun artist englez, iar Emeli Sandé premiul pentru cea mai bună artistă britanică. Formaţia The 1975 a câştigat premiul pentru cel mai bun grup birtanic.

2501 afișări
Imaginea articolului VIDEO BRIT AWARDS 2017: One Direction, Adelle, Emeli Sandé şi David Bowie, printre câştigători

BRIT AWARDS 2017: One Direction, Adelle, Emeli Sandé şi David Bowie printre câştigători (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

David Bowie a câştigat premiul pentru cel mai bun artist englez, iar Emeli Sandé premiul pentru cea mai bună artistă britanică. Formaţia The 1975 a câştigat premiul pentru cel mai bun grup birtanic. 
 
Premiul pentru cel mai bun video a fost acordat formaţiei One Direction pentru piesa History. Câştigătorii au fost prezentaţi chiar de Simon Cowell, impresarul lor.  Premiul a fost acceptat, în numele formaţiei, de către Liam Payne, unul din membrii trupei. El a declarat: „One Direction este cine suntem şi aşa va fi mereu. Acest premiu e pentru voi, aşa că mulţumim“.
 
 
 
Cel mai bun grup britanic este formaţia The 1975. Rag'n'Bone Man a câştigat două premii: atât premiul pentru cel mai bun artist debutant britanic, cât şi premiul criticilor.
 
Premiul pentru cea mai bună artistă internaţională a mers la Beyonce, în timp ce premiul pentru cel mai bun artist internaţional a ajuns la Drake.
 
Premiul pentru „Succes Global“ a fost câştigat de Adelle, iar Shout Out to My Ex, al formaţiei britanice Little Mix, a primit premiul pentru melodia anului.
 
Cea mai bună formaţie internaţională a fost declarată A tribe called Quest.
 
 
 
În timpul cermoniei a avut loc un tribut pentru George Michael, dar şi pentru alţi artişti care au murit în 2016, precum: Prince, Leonard Cohen sau Viola Beach. 
 
La ceremonie au mai cântat şi formaţia Coldplay şi Katy Perry. În timpul momentului cântăreţei pop Katy Perry un dansator a căzut de pe scenă.
 
 
 
Momente artistice au mai avut şi Robbie Williams şi Ed Sheeran. 
 
Premiile au fost prezentate de Dermont O'Leary, cel care prezintă şi „X Factor“ în Marea Britanie şi de Emma Willis, care a participat la Vocea Marii Britanii. 
 
 
 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici