Britney Spears, dată în judecată de fostul soţ, care îi cere triplarea pensiei alimentare

Cântăreaţa americană Britney Spears a fost dată în judecată de fostul soţ, rapperul Kevin Federline, care îi cere triplarea sumei ce i se cuvine ca pensie alimentară, potrivit public.fr.

1849 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, dată în judecată de fostul soţ, care îi cere triplarea pensiei alimentare

Britney Spears, dată în judecată de fostul soţ, care îi cere triplarea pensiei alimentare

Federline, în vârstă de 40 de ani, spune că el câştigă ca DJ mai puţin de 1% din cât câştigă fosta sa soţie, potrivit documentelor depuse în instanţă. Mai precis, Federline, care are doi fii cu Britney Spears - Sean Preston, în vârstă de 12 ani, şi Jayden James, în vârstă de 11 ani -, câştigă lunar 3.000 de dolari şi primeşte 20.000 de dolari (câte 10.000 de dolari pentru fiecare copil) ca pensie alimentară.

Pe de altă parte, Spears câştigă anual 34 de milioane de dolari.

Avocatul lui Federline spune că este rezonabil ca acesta să primească o sumă triplă, pentru a le asigura copiilor aceleaşi condiţii de lux de care aceştia se bucură când sunt cu mama lor.

O audiere în acest caz a fost stabilită pentru luna august.

Federline şi Spears au divorţat în 2007, după aproape trei ani de căsătorie. În 2013, Federline s-a căsătorit cu Victoria Prince, cu care are două fete, Jordan Kaye, în vârstă de 6 ani, şi Peyton Marie, în vârstă de trei ani şi jumătate. Fostul rapper mai are o fiică în vârstă de 15 ani, Kori Madison, şi un fiu de 13 ani, Kaleb Michael, cu o fostă logodnică, Shar Jackson.

Cântăreaţa americană Britney Spears ar putea ieşi curând de sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, situaţie în care se află de zece ani, după ce a avut mai multe episoade depresive.

Britney Spears, în vârstă de 36 de ani, era una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor 1990. Artista se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soţ custodia asupra celor doi copii ai ei.

Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Glory", al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016.

În prezent, Spears se pregăteşte de un nou turneu mondial, care va debuta în vară, iar, potrivit unor surse, tatăl ei se consultă cu o echipă de medici pentru a stabili dacă va cere ieşirea fiicei sale de sub curatelă lui.

De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, şase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, şi şapte Billboard Music Awards. Artista a primit şi o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici