Britney Spears, deloc impresionată de felul în Ariana Grande i-a imitat vocea - VIDEO

Britney Spears a declarat că a auzit imitaţii mai bune ale vocii sale, decât cea realizată de Ariana Grande, relatează Contactmusic. Noi o contrazicem.

1162 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, deloc impresionată de felul în Ariana Grande i-a imitat vocea - VIDEO

Britney Spears, deloc impresionată de felul în Ariana Grande i-a imitat vocea - VIDEO

Cine nu a ascultat până acum fragmentul din emisiunea lui Jimmy Fallon, "The Tonight Show", din septembrie 2015?

Clipul, cu peste 71 de milioane de vizualizări pe YouTube, a circulat intens, a stârnit zâmbete, dar şi admiraţie pentru tânăra cântăreaţa. Câţi dintre noi nu s-au întrebat: "În România de ce nu există divertisment de calitate de nivelul ăsta?" (...poate că nu avem cântăreţi la nivelul ăsta).

Publicaţia americană Contactmusic aminteşte că Ariana Grande a imitat-o pentru prima oară pe Britney în cadrul emisiunii "The Tonight Show" cu Jimmy Fallon, în rubrica "Wheel of Musical Impressions" (Roata imitărilor muzicale), apoi anul acesta, într-o scenetă de comedie din cadrul "Saturday Night Live" (SNL), când le-a imitat şi pe Rihanna, Celine Dion sau Shakira.

În timpul unei apariţii la o staţie de radio britanică lui Britney i s-a arătat clipul cu Ariana cântând "...Baby One More Time" (versiunea SNL), iar aceasta a reacţionat ciudat, afirmând că este "amuzant". Dar, după insistenţele realizatorului radio de a-şi exprima opinia, Britney Spears a declarat: "Da, e buna, e foarte buna... Îmi place vocea ei, vocea ei reală", dezvăluind apoi adevărata părere despre momentul imitării: "Am auzit şi imitaţii mai bune".

Cu toate astea, se pare că există vedete cu un simţ al umorului mai dezvoltat decât cel al lui Britney.

Ariana a povestit într-un matinal al unei staţii radio britanice (întrebată fiind dacă vreuna dintre cântăreţele pe care ea le-a imitat s-a simţit ofensată) că s-a întâlnit la un moment dat cu Celine Dion care a spus că i-a plăcut mult felul în care Ariana a imitat-o şi că a amuzat-o grav filmuleţul.

"Când m-am întâlnit cu Celine mi-a zis: «Când te-am văzut, am făcut pe mine!»", a declarat Ariana, spunând că a fost "funny" momentul. Dar faptul că Celine Dion are simţul umorului ştim deja.

Exemple? Uite!

 şi

De-a lungul timpului mai multe cântăreţe au imitat-o pe Britney Spears.

Vechea "rivală" a cântereţei pop, Christina Aguilera, de asemenea a avut un astfel de moment, tot în cadrul rubricii "Wheel of Musical Impressions" a late night show-ului lui Jimmy Fallon, în timp ce şi fosta componentă a trupei Pussycat Doll, Nicole Scherzinger, a imitat vocea lui Britney în cadrul variantei britanice a emisiunii "X Factor".

Wheel of Musical Impressions with Christina Aguilera

Nicole makes a good impression | The X Factor 2016

Sau

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici