Britney Spears şi-a arătat tatuajele din zona intimă - FOTO

Britney Spears şi-a arătat corpul lucrat şi tatuajele din zonele intime, în cea mai recentă şedinţă foto, realizată pentru revista Out, informează dailymail.co.uk.

1070 afișări
Imaginea articolului Britney Spears şi-a arătat tatuajele din zona intimă - FOTO

Britney Spears şi-a arătat tatuajele din zona intimă

Îmbrăcată într-un body negru, vedeta în vârstă de 29 de ani a pozat pentru numărul de aprilie al revistei Out, arătându-şi pentru prima dată cele două tatuaje de pe coapsă, un crucifix şi o stea.

În fotografiile alb-negru, Britney mai apare purtând un sutien negru şi lenjerie intimă, acoperindu-şi corpul cu o jachetă supradimensionată.

Britney Spears îşi va lansa cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", în luna martie.

Întrebată de editorii revistei dacă are regrete legate de piesele de pe noul album, artista a declarat: "Nu. Toate cântecele mele sunt uimitoare"

Britney a mai declarat în interviul pentru revistă că a discutat pentru prima dată despre sex în adolescenţă, cu mama ei: "Aveam 12 ani. Am aflat de la mama. Am fost confuză şi dezgustată". Artista a mai vorbit despre mai multe subiecte, de la operaţiile estetice până la colega sa din clubul Mickey Mouse, Christina Aguilera.

Briney Spears a lansat de curând videoclipul pentru primul single de pe noul album, cel al piesei "Hold it Against Me".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici