Britney Spears vrea să iasă de sub curatela tatălui ei, după ce ar fi fost internată cu forţa la psihiatrie. Ce le-a spus judecătorilor

Cântăreaţa americană Britney Spears a declarat, într-o audiere care a avut loc la Curtea Superioară din Los Angeles, că îşi doreşte să iasă de sub curatela tatălui ei, după ce acesta ar fi internat-o cu forţa într-o clinică de psihiatrie, relatează tmz.com.

1227 afișări
Imaginea articolului Britney Spears vrea să iasă de sub curatela tatălui ei, după ce ar fi fost internată cu forţa la psihiatrie. Ce le-a spus judecătorilor

Britney Spears vrea să iasă de sub curatela tatălui ei, după ce acesta ar fi internat-o cu forţa într-o clinică de psihiatrie. Ce le-a spus judecătorilor

Afirmaţia a fost făcută în cadrul unei audieri care a avut loc săptămâna trecută şi la care artista a participat alături de părinţii ei, Jamie şi Lynne Spears.

Cântăreaţa le-a spus judecătorilor că tatăl ei, Jamie Spears, a internat-o forţat într-o clinică de psihiatrie în urmă cu mai mult de o lună şi că a forţat-o să ia medicamente.

Avocaţii lui Lynne Spears susţin acuzaţiile starului pop.

Britney Spears a petrecut 30 de zile într-un spital pentru boli mintale, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, şi a fost externată la sfârşitul lunii aprilie. Starul a încetat să ia medicamentele care îi menţineau stabilitatea psihică, deoarece acestea nu mai mai funcţionau. Doctorii nu au reuşit încă să găsească un tratament medicamentos care să o ajute.

Conform regulilor stabilite la instituirea curatelei, Jamie Spears nu are posibilitatea de a-şi interna forţat fiica sau de a-i oferi tratamente împotriva voinţei acesteia. Internarea unui pacient adult într-o clinică de psihiatrie, fără ca responsabilul pentru acea persoană să aibă dreptul de a face acest lucru, reprezintă o infracţiune.

Judecătorii au cerut, pe 10 mai, o evaluare psihiatrică care urmează să stabilească dacă artista pop va rămâne sau nu sub curatela tatălui său. Cântăreaţa a fost de acord să se supună acestei examinări. La plecarea din instituţia judecătorească, vedeta americană a fost surprinsă în picioarele goale.

Totodată, mai mulţi fani ai artistei pop s-au adunat în faţa Curţii Superioare pentru a cere "Eliberarea lui Britney".

Potrivit informaţiilor iniţiale, Britney Spears s-ar fi internat voluntar în clinica de psihiatrie, pentru a-şi dedica un timp "propriei persoane", după ce tatăl ei a fost pe punctul de a muri. În noiembrie 2018, acesta a suferit o ruptură de colon, iar, de atunci, nu se simte bine.

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, era una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor 1990. Artista se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soţ, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, şi Jayden James, în vârstă de 12 ani.

Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Glory", al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016.

De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, şase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, şi şapte Billboard Music Awards. Artista a primit şi o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici