Bruce Willis va juca într-un film de război în limba chineză

Bruce Willis va juca într-un film în limba chineză, o dramă a cărei acţiune este situată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care se va intitula "The Bombing".

219 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis va juca într-un film de război în limba chineză

Bruce Willis (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Filmul de război, realizat 3D, cu un buget de 56 de milioane de dolari, va fi lansat la începutul anului viitor, informează hollywoodreporter.com.

Pelicula prezintă bombardarea oraşului Chongqing din sud-vestul Chinei, în timpul unor raiduri aeriene ale armatei japoneze.

Regizat de Xiao Feng, filmul are în distribuţie, pe lângă starul seriei "Die Hard", şi vedete din Asia, printre care se numără Song Seung-heon (Coreea de Sud), Nicholas Tse şi William Chen (Hong Kong) şi Liu Ye (China).

Lansarea acestui film marchează împlinirea a 70 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Bruce Willis, care joacă în film rolul unui instructor de zbor, este o figură populară în China. El a jucat deja în "Looper", de Rian Johnson, o coproducţie China/ SUA.

Recent, numeroase vedete de la Hollywood au ales să joace în filme chinezeşti. Tim Robbins şi Adrien Brody au jucat în "Back to 1942" (2012), de Feng Xiaogang, iar Brody a apărut alături de John Cusack în filmul "Dragon Blade", de Jackie Chan, lansat anul acesta. De asemenea, Christian Bale a jucat în "The Flowers of War" (2011), de Zhang Yimou, iar Nicolas Cage a apărut în "Outcast" (2014), de Nick Powell, filmat în China.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul". Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici