Bryan Ferry, spitalizat la Londra din cauza unei boli grave. Concertul din Bucureşti nu a fost anulat

Bryan Ferry, membru fondator al trupei Roxy Music, care trebuie să concerteze pentru prima dată în România pe 1 mai, la Sala Palatului din Capitală, a fost spitalizat în noaptea de marţi spre miercuri, din cauza unei afecţiuni grave, a cărei natură nu a fost dezvăluită.

48 afișări
Imaginea articolului Bryan Ferry, spitalizat la Londra din cauza unei boli grave. Concertul din Bucureşti nu a fost anulat

Bryan Ferry, spitalizat la Londra din cauza unei boli grave. Concertul din Bucureşti nu a fost anulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul britanic Bryan Ferry a fost internat în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a început să se simtă tot mai rău. La reşedinţa sa a fost chemată ambulanţa, iar cântăreţul a fost transportat la o clinică din Londra, unde este supus unui set de analize medicale, informează dailymail.co.uk.

Cântăreţul în vârstă de 65 de ani, care deţine o reşedinţă în cartierul Chelsea din Londra şi o casă la ţară în comitatul West Sussex, a fost obligat să îşi anuleze, marţi seară, concertul ocazionat de un eveniment asociat cu organizarea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Iniţial, s-a crezut că starul britanic ar fi suferit un infarct, însă purtătorul de cuvânt al solistului britanic a infirmat această informaţie.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţului Bryan Ferry a confirmat faptul că starul se află sub supravegherea medicilor care îi fac o serie de analize: "Se simţea rău de ceva vreme, iar acum face aceste investigaţii medicale". El a mai spus că internarea artistului a fost o măsură de precauţie.

Bryan Ferry a susţinut recent un turneu mondial alături de foştii lui colegi din grupul Roxy Music, după reunirea trupei. Acest turneu s-a încheiat în Noua Zeelandă în luna martie.

În drumul spre Anglia, Bryan Ferry s-a oprit în India, unde a participat, la New Dehli, în calitate de membru al juriului într-o emisiune cu automobile de lux. Cântăreţul urma să se bucure de câteva zile de vacanţă, înainte de începe un turneu european de patru luni, de această dată ca artist solo, care este programat să înceapă la Tel Aviv, pe 19 aprilie.

La începutul lunii martie, organizatorul de concerte One Event a anunţat că Bryan Ferry, membru fondator al trupei Roxy Music şi supranumit "Mr. Cool", va concerta pentru prima dată în România, pe 1 mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

Reprezentanţii One Event au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că nu deţin informaţii oficiale despre o eventuală anulare a evenimentului de la Bucureşti.

"Evenimentul Bryan Ferry la Bucureşti este în picioare. Am citit şi noi informaţia apărută în presa internaţională, dar nu avem nimic oficial de la reprezentanţii lui Bryan Ferry. În momentul în care o să avem, vom comunica", au declarat reprezentanţii One Event.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti sunt disponibile online, pe Eventim.ro, şi în reţelele magazinelor Germanos, Orange¸Vodafone, Domo, în librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi la Sala Palatului, putând fi procurate la următoarele categorii de preţ în funcţie de poziţia în sală: 100, 140, 180, 240 şi 300 de lei, până la data de 20 martie; 120, 160, 210, 280 şi 350 de lei, în perioada 21 martie - 1 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici