Bucatele moldoveneşti, a doua mare pasiune pe care a avut-o Stela Popescu | FOTO

Stela Popescu a iubit teatrul şi bucatele moldoveneşti. Pe lângă marea sa pasiune pentru teatru, actriţa era şi o recunoscută bucătăreasă. De altfel a şi scris dpuă cărţi de specialitate: ”În bucătărie cu Stela” (2002) şi ”Găteşte moldoveneşte cu Stela Popescu” (2013).

953 afișări
Imaginea articolului  Bucatele moldoveneşti, a doua mare pasiune  pe care a avut-o Stela Popescu | FOTO

Marea pasiune a Stelei Popescu după actorie

”Găteşte moldoveneşte cu Stela Popescu conţine 345 de reţete culese din zona Basarabiei. "Să răsfoim împreună această carte de bucate care mă face să mă gândesc la vremuri trecute, dar şi la ce mâncăruri noi aş mai putea găti. Şi, chiar dacă nu respect mai niciodată reţetele de la cap la coadă – de, aşa sunt eu, îmi place să trec totul prin sufletul meu –, mi-a făcut mare plăcere să le selectez şi să le comentez pentru dumneavoastră. Un lucru e sigur – sunt reţete tradiţionale moldoveneşti şi iţi lasă gura apă numai când le citeşti (darămite când le prepari!). Se spune că bucătarii cei mai buni din lume sunt bărbaţi. Doamnelor, nu vă subestimaţi, gătiţi cu plăcere şi cu imaginaţie şi vă asigur că dragostea va renaşte mereu şi mereu în casa voastră, iar cândva, când va veţi privi în oglindă, veţi fi şi mai frumoase.”, spunea Stela Popescu, la evenimentul de lansare a lucrării.  

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici