Bucureştenii pot merge la cinema la "Grădina cu Filme", deschisă în Piaţa Lahovari. Accesul este gratuit

Bucureştenii vor putea viziona producţii cinematografice la "Grădina cu Filme - Cinema & More" din Piaţa Alexandru Lahovari, un spaţiu de proiecţii deschis până în luna octombrie, accesul fiind gratuit.

834 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii pot merge la cinema la "Grădina cu Filme", deschisă în Piaţa Lahovari. Accesul este gratuit

Bucureştenii pot merge la cinema la "Grădina cu Filme", deschisă în Piaţa Lahovari. Accesul este gratuit (Imagine: Adrian Paduretu/Mediafax Foto)

Primăria Capitalei, prin Creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, deschide, vineri, "Grădina cu Filme - Cinema &More", se arată în comunicatul de vineri al municipalităţii.

"Grădina cu Filme" a fost amenajată în curtea sediului Creart din Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7 şi reconstituie ambianţa grădinilor de vară de altădată, oferind cinefililor un spaţiu amenajat inedit, unde pot savura o băutură răcoritoare şi pot urmări filme într-o ambianţă relaxantă.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, terasa va fi deschisă zilnic începând cu ora 10.00, iar filmele vor fi proiectate începând cu ora 20.30.

Programul săptămânal va putea fi consultat pe site-ul www.creart.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici