BZN revine în Bucureşti, la cererea publicului

Trupa olandeză BZN revine în Bucureşti, cu un spectacol la Sala Palatului, pe 25 octombrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

113 afișări
Imaginea articolului BZN revine în Bucureşti, la cererea publicului

BZN revine în Bucureşti, la cererea publicului (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

După cele două seri speciale pe care spectatorii BZN le-au petrecut în compania lui Jan şi Anny anul trecut la Bucureşti, pe adresa Project Events au fost trimise mai multe mailuri în care fanii din toată ţara îşi exprimau dorinţa de a-i revedea cât mai curând pe îndrăgiţii olandezi. Astfel, Jan şi Anny vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 25 octombrie, în cadrul unui nou spectacol - "Greatest Hits".

Pentru seara de 25 octombrie, Jan şi Anny pregătesc multe surprize fanilor din România. Şi pentru că va fi o seară plină numai de hituri, fanii se vor bucura de melodiile "Blue Eyes, Blue Eyes", "Dance Dance", "Mon Amour", "El Condor Pasa", "Mariana" şi "Che Sera".

Anul trecut a fost pentru prima dată când olandezii au concertat la Bucureşti, unde s-au simţit ca acasă. Căldura şi emoţia cu care au fost întâmpinaţi în Capitală a fost de ajuns pentru ca olandezii să păstreze în suflet un loc special pentru români. După concertele de anul trecut, olandezii au coborât în foayer pentru a afla mai multe despre fanii lor din România, dar şi pentru a le da autografe şi pentru a se fotografia împreună cu ei.

BZN este prescurtarea folosită de trupa olandeză Band Zonder Naam, care semnifică "trupa fără nume". Artiştii şi-au început cariera în anii '60 şi de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind cea mai romantică trupă din istoria muzicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici