Video Cécilia, fostă Sarkozy şi Richard Attias îşi distrează invitaţii de la nuntă pe Broadway (Video ProTv)

Cécilia, fosta soţie a lui Nicolas Sarkozy, care se va căsători duminică cu publicitarul Richard Attias, la New York, îşi va duce sâmbătă seara oaspeţii de la nuntă, al căror număr e estimat la 150, la comedia muzicală "Mamma mia", pe Broadway, un spectacol inspirat din piesele formaţiei Abba.

25 afișări

Festivităţile ocazionate de mariajul Céciliei Ciganer-Albéniz, fosta soţie a preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, cu publicitarul Richard Attias, au debutat vineri, cu o petrecerea privată organizată în locuinţa acestuia din Greenwich (Connecticut), cunoscut ca fiind unul din oraşele americane cu cele mai mari venituri, potrivit presei franceze.

Invitaţii cuplului, circa 150 de persoane - din Europa, dar şi din SUA - sunt cazate la Regency Hotel, un hotel chic de pe Park Avenue, la New York, de unde vor fi duşi cu un autocar la proprietatea preşedintelui companiei Publicis Events World, din Connecticut. Se ştie că vor fi prezenţi toţi copiii celor doi viitori soţi: Louis, fiul Céciliei şi al lui Nicolas Sarkozy, Judith şi Jeanne-Marie, fiicele Céciliei şi ale lui Jacques Martin (primul său soţ), Gurvan, logodnicul lui Jeanne-Marie, şi Alexandra, fiica lui Richard (născută din mariajul său cu Emmanuelle, o avocată).

Sâmbătă seara, Cécilia Ciganer-Albéniz şi Richard Attias vor merge pe Broadway împreună cu prietenii pentru a asista la comedia muzicală "Mamma mia", după ce vor fi cinat într-un restaurant mexican, au declarat unii dintre invitaţi.

Duminică, după ceremonia de mariaj, este prevăzută o recepţie la Rockefeller Plaza, în plin centrul Manhattanului. Deşi detaliile ceremoniei nupţiale au rămas secrete, circulă unele zvonuri potrivit cărora este prevăzută o slujbă religioasă într-o sinagogă din New York.

Casa de modă milaneză Versace a anunţat, pe 5 martie, că celebrul cuplu a ales-o pentru a crea hainele de nuntă, dezvăluind, cu această ocazie, şi data mariajului.

Cécilia María Sara Isabel Sarkozy, născută Ciganer-Albéniz pe 12 noiembrie 1957, la Boulogne-Billancourt, a fost soţia celui de-al 23-lea preşedinte al Republicii Franceze, Nicolas Sarkozy, până la divorţul anunţat pe 18 octombrie 2007.

Ea a fost iniţial căsătorită cu un celebru om de televiziune, Jacques Martin (care a murit anul trecut, n.r.), mariajul fiind oficiat la primăria din Neuilly-sur-Seine de însuşi primarul de atunci, Nicolas Sarkozy. Cei doi vor avea împreună două fiice, Judith (născută pe 22 august 1984) şi Jeanne-Marie (născută în 8 iunie 1987). Cécilia îl va părăsi, însă, pe Jacques Martin pentru a trăi alături de Nicolas Sarkozy, însoţită de fiicele sale. După ce şi Nicolas Sarkozy obţine divorţul de soţia sa de la acea vreme, cei doi se căsătoresc pe 23 octombrie 1996, la Neuilly, iar un an mai târziu se naşte primul şi singurul lor copil, Louis (28 aprilie 1997).

În mai 2005, presa franceză scrie că Cécilia are o legătură cu publicitarul Richard Attias. Conform altor informaţii, Nicolas Sarkozy ar fi întreţinut, în aceeaşi perioadă, o relaţie cu o jurnalistă de la Le Figaro, Anne Fulda. În august 2005, Paris-Match publică fotografii ale Céciliei Sarkozy cu Richard Attias, lucru care duce la plecarea directorului revistei, Alain Genestar, demis de Arnaud Lagardère, proprietarul publicaţiei şi amicul lui Nicolas Sarkozy.

Însă, după câteva luni, cei doi Sarkozy s-au împăcat sub presiunea unui adevărat "bombardament" mediatic. Revenirea în cuplu a Céciliei a fost foarte atent orchestrată pentru media: în timpul unei vizite în Guyana, la sfârşitul lunii iunie 2006, fotografii şi cameramanii au putut realiza câte imagini au vrut cu cei doi, aflaţi la bordul unei bărci.

După această reîntoarcere acasă, Cécilia a fost foarte discretă în timpul campaniei electorale a soţului său, ea alegând să nu apară în public la niciunul din mitingurile lui Sarkozy.

Pe 18 octombrie 2007, după numeroase zvonuri în presă, este făcută publică informaţia privind divorţul cuplului prezidenţial. De altfel, când a fost întrebată, înainte de divorţ, cu privire la rolul său de viitoare soţie de preşedinte, ea a răspuns că, în zece ani, se vede mai degrabă "la New York, făcând jogging în Central Park".

Pe 2 februarie, Nicolas Sarkozy s-a căsătorit cu fostul top model italian Carla Bruni. Preşedintele francez, cu rădăcini maghiaro-evreieşti, mai are doi fii dintr-un prim mariaj cu o corsicană.

Richard Attias este un om de afaceri născut pe 19 noiembrie 1959, în Maroc. Necunoscut marelui public, Richard Attias poate fi considerat unul din "stăpânii lumii", frecventând cercurile celor mai înalte personalităţi mondiale. De exemplu, Attias este omul care organizează, din 1994, evenimente precum Forumul economic mondial de la Davos. El organizează, de asemenea, diverse colocvii pentru pace în Orientul Mijlociu şi în Iordania, unde posedă o vilă somptuoasă.

De formaţie inginer civil (master în matematică şi fizică), Attias şi-a început cariera la IBM în 1983, ca inginer comercial (INSA Toulouse). Richard Attias este preşedintele Publicis Events Worldwide, o reţea mondială dedicată comunicării evenimenţiale şi specializată în conferinţe internaţionale, evenimente instituţionale şi operaţiuni de marketing pentru marile grupuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici