Cabana unde poţi să stai gratis. Condiţia pe care trebuie să o îndeplineşti pentru a te putea bucura de o privelişte minunată - FOTO

Există o cabană unde orice turist poate să stea gratis. Totuşi, trebuie îndeplinită o condiţie pentru a putea rămâne peste noapte într-un loc unde te poţi bucura de o privelişte minunată.

810 afișări
Imaginea articolului Cabana unde poţi să stai gratis. Condiţia pe care trebuie să o îndeplineşti pentru a te putea bucura de o privelişte minunată - FOTO

Cabana unde poţi să stai gratis. Condiţia pe care trebuie să o îndeplineşti pentru a te putea bucura de o privelişte minunată (Imagine: boredpanda.com)

Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească cei care vor să se bucure de peisajul superb este să urce 2.531 de metri, adică până în vârful muntelui Foronon del Buinz, relatează boredpanda.com.

Cabana a fost construită în memoria alpinistului Luca Vuerich, care a murit într-o avalanşă în 2010, de către familia acestuia. Construcţia a fost proiectată de către arhitectul Giovanni Pesamosca şi se află pe traseul Ceria-Merlone.

Materialele de construcţie au fost transportate cu elicopterul, fiind nevoie de 18 călătorii cu acesta pentru ca ele să ajungă în vârful muntelui. O echipă de 12 muncitori profesionişti, salvatori montani şi prieteni ai lui Luca au asamblat construcţia într-o singură zi.

Cabana a fost deschisă pentru turişti pe 12 septembrie 2012.

Pentru cei cu mai puţin spirit de aventură, există cabane şi la altitudini mai joase, dar pentru ele cazarea este plătită. Unele dintre acestea au şi personal de serviciu în timpul verii, ce găteşte şi face curat după turişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici