Cabral şi Andreea Pătraşcu se vor căsători pe 4 iunie

Cabral şi iubita lui, Andreea Pătraşcu, se vor căsători pe 4 iunie şi vor avea parte de o nuntă în stil hollywoodian, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

279 afișări
Imaginea articolului Cabral şi Andreea Pătraşcu se vor căsători pe 4 iunie

Cabral şi Andreea Pătraşcu se vor căsători pe 4 iunie (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Cei doi îndrăgostiţi au fost uimiţi de cât de multe lucruri sunt de făcut pentru a-şi organiza nunta dorită.

"Eu ştiam că sunt multe detalii de pus la punct dar nu m-am aşteptat să fie atât de greu. Am căutat mult până am găsit locaţia ideală şi apoi ne-am decis şi asupra datei. Locul ales este o nebunie, dar nu e nebunia mea", spune râzând Cabral.

"Ei bine e a mea (nebunia, n.r.), recunosc. Vreau o atmosferă ca în filmele hollywoodiene, mi-am dorit o nuntă în aer liber, într-un loc unde există piscină, mult spaţiu verde, invitaţii noştri vor avea parte de o petrecere atipică şi sunt convinsă că vor fi plăcut surprinşi. Este acel loc special unde am visat că mă voi căsători", spune şi Andreea Pătraşcu.

După ce au pus la cale primele detalii ale nunţii lor, Cabral şi Andreea Pătraşcu se pregătesc de alegerea invitaţiilor, stabilirea cavalerilor şi a domnişoarelor de onoare, dar şi de ultimele detalii legate de cununia religioasă.

Până la momentul la care vor spune "da", Cabral poate fi urmărit, de luni până joi, de la ora 22.30, la "Poveştiri de noapte", pe postul Acasă, şi în serialul "Moştenirea", difuzat de Pro TV, iar Andreea Pătraşcu în rolul lui Coco, de luni până joi, de la ora 20.30, într-un nou sezon al telenovelei "Iubire şi onoare" , pe postul Acasă.

Mai multe amănunte despre nunta celor doi şi despre stadiul pregătirilor, publicul va putea afla în ediţia de luni a revistei Pro TV Magazin. În aceeaşi revistă, publicul va putea să vadă şi o şedinţă foto specială, realizată cu ocazia aniversării a 13 ani de Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici