Cadoul primit de Cristiano Ronaldo de la iubita sa, Georgina, de Ziua Îndrăgostiţilor

  • De ziua îndrăgostiţilor, Georgina i-a gătit lui Cristiano Ronaldo un cod bacalao.
  • Pentru a realiza cadoul culinar, Georgina a fost ajutată de mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro.
  • Georgina i-a dăruit starului lui Juventus de ziua sa un Mercedes G-Klass, în valoare de peste 100.000 de euro.
1779 afișări
Imaginea articolului Cadoul primit de Cristiano Ronaldo de la iubita sa, Georgina, de Ziua Îndrăgostiţilor

Ce cadou a primit Cristiano Ronaldo de la iubita sa, Georgina, de ziua îndrăgostiţilor

Frumoasa argentiniancă a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie în care apare în bucătărie alături de Dolores Aveiro, mama fotbalistului portughez, gătind cod bacalao.

Dolores a învăţat-o pe Georgina să îi gătească fotbalistului felul său preferat de mâncare, iar frumoasa brunetă a numit-o pe mama fotbalistului ”cea mai bună profesoară”.

Recent, Cristiano Ronaldo a dezvăluit că peştele face parte din dieta sa zilnică.

Cristiano Ronaldo se află într-o formă de invidiat la 35 de ani. Vedeta celor de la Juventus a marcat 20 de goluri în 20 de apariţii în Serie A şi a contribuit cu două pase decisive. În Liga Campionilor, Ronaldo a marcat de două ori şi a oferit un assist.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici