Cadouri evaluate la 100.000 de dolari, printre care şi un ulei cu beneficii „miraculoase”, la Oscar 2019

În afară de prestigioasele premii, cei nominalizaţi la Oscar au parte de nenumărate beneficii, printre care mici „atenţii” şi „cadouri”. Anul acesta, pachetele cu articolele promoţionale sunt evaluate la 100.000 de dolari, relatează Forbes.

768 afișări
Imaginea articolului Cadouri evaluate la 100.000 de dolari, printre care şi un ulei cu beneficii „miraculoase”, la Oscar 2019

Cadouri evaluate la 100.000 de dolari, printre care şi un ulei cu beneficii „miraculoase”, la Oscar 2019

Ediţia premiilor Oscar de anul acesta îşi va răsfăţa invitaţii cu vacanţe extravagante, abonamente VIP, bijuterii şi produse de înfrumuseţare.

Aceasta este a 17-a oară când agenţia de marketing Distinctive Assets, cu sediul în Los Angeles, organizează petrecerea neoficială de dinaintea premiilor Oscar, prin care invitaţii primesc cadouri de la numeroase branduri. Petrecerea rămâne una dintre cele mai palpitante festivităţi din cadrul celei mai mari decernări de premii din an.

Anul acesta cadourile diferă semnificativ de cele primite de invitaţi anul trecut. Lash Fary, fondatorul firmei Distinctie Assets, afirmă că printre cadouri se vor regăsi numeroase produse din cannabis. „Bineînţeles, acest lucru este legat de legalizarea marijuanei în California”, spune acesta.

Cu toate acestea, organizatorii refuză să divulge valoarea exactă a cadourilor, dar adaugă că este undeva peste cifra de 100.000 de dolari.

Cadourile, numite „Toată lumea câştigă”, vor conţine sejururi în valoare de 15.000 de dolari, abonamente la clubul MOTA, un club pentru iubitorii de cannabis cu sediul în Los Angeles, dar şi o sticluţă de ulei de cannabis cu beneficii „miraculoase” pentru starea de spirit şi pentru piele. O astfel de sticluţă are preţul de pornire de aproape 100 de euro.

De asemenea, un alt produs din cannabis inclus în pachetele cu articole promoţionale, este o cremă antioxidantă, făcută numai cu „extract din seminţe de cannabis”.

Gala de decernare a premiilor Oscar are loc pe 25 februarie. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici