Cafea, delicatese şi bijuterii din argint, la Târgul de Paşti de la Sala Dalles din Bucureşti

Cafea, ceaiuri aromate, delicatese, dar şi bijuterii din argint şi pietre semipreţioase vor putea fi cumpărate, între 2 şi 11 aprilie, la Târgul cadourilor de Paşti care se va desfăşura la Sala Dalles din Capitală, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

25 afișări
Imaginea articolului Cafea, delicatese şi bijuterii din argint, la Târgul de Paşti de la Sala Dalles din Bucureşti

Cafea, delicatese şi bijuterii din argint, la Târgul de Paşti de la Sala Dalles din Bucureşti

Astfel, de la cafea, ceaiuri aromate şi delicatese şi până la bijuterii din argint, pietre semipreţioase şi de autor, fiecare vizitator al Târgului cadourilor de Paşti de la Sala Dalles va găsi câte un dar pentru cei dragi.

Obiecte din ceramică şi lemn pictat, precum şi alte produse handmade vor fi expuse la standul artiştilor plastici. Produsele apicole şi terapeutice, dar şi cosmeticele şi produsele de make-up bio vor face parte din oferta adresată celor care au permanent în vedere ideea de viaţă sănătoasă.

Îmbrăcaţi în straie de sărbătoare, meşterii populari invitaţi la Târgul cadourilor de Paşti vor împărtăşi vizitatorilor din tainele încondeierii ouălelor şi ale picturii icoanelor, cioplitului lemnului şi confecţionării de podoabe.

Decoraţiunile şi cadourile inedite prezentate la Târgul cadourilor de Paşti de la Sala Dalles şi articolele de îmbrăcăminte şi accesoriile vor putea satisface cu siguranţă şi cele mai pretenţioase gusturi.

Nici cei mici nu vor fi neglijaţi, astfel că jucării dintre cele mai variate pot fi alese pentru a umple tolba iepuraşului de Paşti.

La Târgul cadourilor de Paşti, publicul se va putea întâlni şi cu invitaţi speciali, precum este Anca Alungulesei, care le va spune celor prezenţi că "sănătatea se învaţă", la atelierul de gătit Rawcoco, care va avea loc pe 4 aprilie, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici