Câinele care ar fi putut deveni campion. Ce l-a oprit în mijlocul concursului? - VIDEO

Un câine ar fi putut deveni câştigătorul unui concurs de agilitate dacă nu s-ar fi oprit în mijlocul demonstraţiei pentru a face un lucru la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

3054 afișări
Imaginea articolului Câinele care ar fi putut deveni campion. Ce l-a oprit în mijlocul concursului? - VIDEO

Câinele care ar fi putut deveni campion. Ce l-a oprit în mijlocul concursului? - VIDEO

Totul mergea conform planului pentru Libby, aşa cum îl cheamă pe căţel, şi stăpâna lui la un concurs de agilitate organizat în Birmingham, Marea Britanie.

Înainte de a trece printre jaloane, Libby s-a oprit pentru a-şi face nevoile, informează Daily Mail.

Comentatorul a văzut partea amuzantă a lucrurilor: "Un câine trebuie să facă ceea ce un câine trebuie să facă. Ce păcat. Descalificat. Şi era într-o formă bună".

Stăpâna sa a fost nevoită să strângă mizeria, după ce un asistent i-a dat o pungă de plastic.

La concursul din Birmingham, eveniment cu o tradiţie de peste 100 de ani, asistau aproximativ 6.000 de iubitori ai câinilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici