Călătorie fatală spre un arhipelag exotic: Fostul soţ al unui fotomodel brazilian, acuzat de omor prin imprudenţă după înecarea femeii

Jorge Sestini, soţul fotomodelului brazilian Caroline Bittencourt, a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudenţă în cazul morţii partenerei sale prin înec, relatează People.

7568 afișări
Imaginea articolului Călătorie fatală spre un arhipelag exotic: Fostul soţ al unui fotomodel brazilian, acuzat de omor prin imprudenţă după înecarea femeii

Călătorie fatală spre un arhipelag exotic: Fostul soţ al unui fotomodel brazilian acuzat de omor prin imprudenţă după înecarea femeii

Autorităţile din municipiul São Sebastião au făcut anunţul luni. Poliţiştii au decis că Sestini se face vinovat de moartea lui Bittencourt, deoarece a ignorat avertismentele de vreme rea şi a decis să plece, împreună cu soţia sa, într-o călătorie spre arhipelagul Ilhabela, într-o barcă cu pânze.

Principalul investigator al cazului, Vanderley Pagliarini, a spus că Sestini a avut un comportament neglijent. El afirmă că bărbatul nu a ţinut cont de condiţiile de vreme nefavorabilă şi nu a oferit vestă de salvare victimei, fapt ce dovedeşte imprudenţa acţiunilor sale.

Operatorul maritim Leonardo Oliveira a confirmat afirmaţiile poliţiei. El a susţinut că l-a avertizat de mai multe ori pe Sestini în legătură cu condiţiile proaste de navigare.

Pe 26 aprilie, Oliveira i-a spus cuplului să fie precauţi înainte de plecare, deoarece „un vânt care venea din nord-vest" era menţionat în previziunile meteo. O altă avertizare, mai urgentă, a fost emisă pe 28 aprilie, ziua în care Sestini şi Bitterncourt au plecat în larg.

Oliveira susţine că încercat să îi contacteze pe cei doi la 15 minute după ce fotomodelul a ajuns în apă.

Vanderley Pagliarini a declarat că poliţia din Sao Paulo l-au pus sub acuzare pe Jorge Sestini şi că aşteaptă ca acesta să se prezinte la secţia de poliţie. Dacă va fi găsit vinovat, Sestini va servi o pedeapsă cu închisoarea între unul şi trei ani.

Caroline Bittencourt a murit pe 28 aprilie, la vârsta de 37 de ani. Iniţial, s-a crezut că eforturile modelului de a-şi salva câinii au jucat un rol în moartea acesteia.

Însă, ulterior, un comunicat al familiior Bittencourt şi Sestini - postat pe Instagram de Isabelle, fiica lui Caroline - a afirmat că vânturile puternice le-au aruncat pe cele două animale şi pe fotomodel în apă în acelaşi timp. Rudele celor doi au lăudat intervenţia imediată a lui Jorge Sestini, care a sărit în ajutorul soţiei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici