Călin Geambaşu: Mălina ne spunea că nu mai are de ce să trăiască dacă nu e împlinită sufleteşte

Călin Geambaşu a declarat luni că pe Mălina Olinescu "o nemulţumea numai lipsa de perfecţiune din plan sentimental", cântăreaţa spunându-le uneori prietenilor că nu mai are de ce să trăiască dacă nu este împlinită sufleteşte.

1798 afișări
Imaginea articolului Călin Geambaşu: Mălina ne spunea că nu mai are de ce să trăiască dacă nu e împlinită sufleteşte

Călin Geambaşu: Mălina ne spunea că nu mai are de ce să trăiască dacă nu e împlinită sufleteşte (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax foto)

Călin Geambaşu a spus că el şi Mălina Olinescu erau ca fraţii. "Noi am copilărit împreună de la trei ani. Voiam să cântăm împreună pe scenă până la adânci bătrâneţi. Mălina nu a avut nicio secundă vreo nemulţumire profesională, cel puţin în ultimii patru ani. Mălina nu-şi dorea să fie un produs muzical. Noi, anul ăsta, acum patru luni, am filmat împreună cu trupa noastră 80 de videoclipuri. Din ianuarie, voiam să mai facem 40 de melodii. Aveam multe spectacole, evenimente, o viaţă frumoasă", a spus Călin Geambaşu în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV.

El a precizat că pe Mălina Olinescu "o nemulţumea numai lipsa de perfecţiune din plan sentimental". "Ea a mai avut tentative, însă nimic concluzionat. Cu noi, prietenii, vorbea despre neîmplinirea ei pe plan sentimental, după ce a divorţat, dar şi înainte de a divorţa. Îşi dorea un copil. Avea o nelinişte permanentă, pe care nu ne-o puteam explica", a mai spus Călin Geambaşu.

"Ne spunea nouă că nu mai are de ce să trăiască dacă nu e împlinită sufleteşte", a mai spus Călin Geambaşu, precizând că Mălina Olinescu a fost dusă la un psihiatru, care s-a prezentat ca fiind psiholog ca să nu o inhibe pe artistă.

"Ieri mi-a dat un mesaj scurt, trebuia să mergem la spectacolul "Rebecca". Mi-am dat seama că e supărată, că s-a certat iar cu Sebi, iubitul ei", a spus Călin Geambaşu. El a precizat însă că în ultima perioadă Mălina Olinescu îşi făcea planuri de căsătorie. "Acum două zile era veselă, fericită, era cu Sebi. Ce s-a întâmplat a venit ca un şoc incredibil pentru noi", a mai spus Călin Geambaşu.

Pe de altă parte, Adriana Vlad, prietena Mălinei Olinescu, a spus la "Happy Hour" că a vorbit cu artista duminică seară, în jurul orei 23.00. "Am sunat-o, am vorbit un pic cu ea, mi-a spus că este obosită şi că vrea să doarmă", a spus Adriana Vlad, precizând că nu ştie dacă iubitul Mălinei era împreună cu aceasta în respectivele momente.

În aceeaşi emisiune, Petre Geambaşu a spus că tatăl Mălinei nu s-a sinucis, ci a murit în urma unui accident. El a mai spus că tatăl Mălinei nu s-a aruncat de la balconul propriei case. "Îl ajuta pe un prieten să bată ceva prin balcon", a mai spus Petre Geambaşu.

Petre Geambaşu a adăugat că Mălina Olinescu era o perfecţionistă şi era foarte implicată în proiectele ei profesionale. "Vocea ei era un Stradivarius", a spus Petre Geambaşu, vorbind despre acurateţea vocii cântăreţei.

Totodată, Călin Geambaşu a declarat că, după sinuciderea Mădălinei Manole, anul trecut, Mălina Olinescu i-ar fi spus de câteva ori că ea va fi cea care urmează.

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, căzând de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa. Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58, în noaptea de duminică spre luni. Membrii echipajului SMURD au făcut timp de 30 de minute manevre de resuscitare, fără a avea succes.

Cântăreaţa de muzică pop Mălina Olinescu avea 37 de ani şi era fiica cântăreţei Doina Spătaru şi a actorului Boris Olinescu.

Moartea cântăreţei Mălina Olinescu a fost violentă, fiind cauzată de multiple traumatisme şi hemoragii interne, potrivit constatărilor medicilor legişti, care au efectuat, luni, necropsia artistei.

Medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti au efectuat autopsia cadavrului, ei prelevând probe pentru analize toxicologice, potrivit procedurilor în astfel de cazuri, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a deschis dosar privind împrejurările în care s-a produs decesul cântăreţei Mălinei Olinescu, primele indicii sugerând faptul că artista s-a sinucis, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Procurorii de la Serviciul Omoruri din cadrul Parchetului Tribunalului Bucureşti au adunat probe de la locul unde s-a prăbuşit artista, dar şi din locuinţa acesteia.

Totodată, mai multe persoane vor fi audiate pentru a clarifica motivul pentru care Mălina Olinescu a recurs la acest gest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici