CANIBALISM la televizor: Prezentatorii care şi-au gătit şi mâncat reciproc carnea - VIDEO

Doi prezentatori TV au realizat o filmare care cu siguranţă va stârni multe controverse, deoarece bărbaţii gătesc şi mănâncă carne umană.

5849 afișări
Imaginea articolului CANIBALISM la televizor: Prezentatorii care şi-au gătit şi mâncat reciproc carnea - VIDEO

CANIBALISM la televizor: Prezentatorii care şi-au gătit şi mâncat reciproc carnea

Prezentatorii unei emisiuni culinare olandeze au făcut un experiment extrem de bizar. Cei doi au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale în urma cărora le-au fost recoltate bucăţele din muşchi, pe care ulterior le-au prăjit în cadrul emisiunii şi le-au mâncat, scrie dailymail.co.uk.

Dennis Storm şi Valerio Zeno au mâncat fiecare carnea din corpul celuilalt în faţa publicului emisiunii. Experimentul face parte din emisiunea "Proefkonijnen (Cobaii)", în cadrul căreia cei doi încearcă să răspundă la "întrebări stupide" realizând experimente neobişnuite.

Cei doi prezentatori au susţinut că nu este nimic neobişnuit la carnea umană, pe care au mâncat-o fără niciun condiment, însă au refuzat să spună ce gust a avut.

Dennis Storm a recunoscut că a fost ciudat să se uite în ochii prietenului său în timp ce îi mesteca o bucată din corp, însă a spus că nu regretă decizia.

"Îmi lipsesc doar câţiva centimetri de carne, iar acum am o poveste extraordinară despre cicatricea care a rămas", a declarat Storm după experiment.

Cei doi prezentatori susţin că experimentul lor a fost legal, deoarece amândoi au participat voluntar la el. De asemenea, Dennis Storm şi Valerio Zeno susţin că nu există niciun pericol pentru sănătate atâta timp cât carnea umană este gătită corespunzător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici