Cântăreaţa Ariana Grande a devenit primul cetăţean de onoare al oraşului Manchester. Cântăreaţa s-a declarat onorată de distincţie

Cântăreaţa americană Ariana Grande, în vârstă de 23 de ani, devenit cetăţean de onoare al oraşului Manchester, pe 12 iulie, după ce a susţinut concertul caritabil ”One Love Manchester”, la începutul lunii iunie, în beneficiul victimelor afectate de atacul terorist din Machester, de pe 22 mai.

449 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Ariana Grande a devenit primul cetăţean de onoare al oraşului Manchester. Cântăreaţa s-a declarat onorată de distincţie

Cântăreaţa Ariana Grande a devenit cetăţean de onoare al oraşului Manchester

Cântăreaţa de 23 de ani a organizat un concert caritabil în oraş pentru a ajuta victimele atacului terorist de pe Manchester Arena din luna mai, iar consiliul oraşului a votat în unanimitate decizia de a i se acorda titlul de etăţean de onoare al oraşului, ca recunoaştere a contribuţiei şi eforturilor sale.

Preşedintele consiliului oraşului Manchester, Sir Richard Leese, a declarat pentru The Daily Star Sunday: ''Avem cu toţii motiv să fim incredibil de mândri de Manchester şi de modul optimist, plin de iubire, curaj şi compasiune în care oraşul a reacţionat la evenimentele teribile de pe 22 mai, în locul urii şi al fricii. Ariana a exemplificat acest răspuns. Cred că deja multe persoane o consideră un cetăţean de onoare al oraşului Manchester.”

Concertul caritabil al Arianei Grande, One Love Manchester, a avut loc pe 3 iunie, cântăreaţa fiind acompaniată de muzicieni şi trupe precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, Little Mix şi Liam Gallagher.

Prin concertul One Love s-au strâns aproape 3 milioane de lire pentru victimele şi familiile lor, iar cântăreaţa a şi vizitat mai multe persoane în spital când a revenit în oraş, la mai puţin de două săptămâni de la petrecerea incidentului.

Sir Richard Leese a spus despre Ariana Grande că: ''În calitate de artist şi muzician, ea a fost hotărâtă că nu va mai cânta până când nu se va reîntoarce să concerteze în manchester. Luând această decizie, a adus alinare miilor de oameni şi a strâns milioane de lire pentru Fondul de Urgenţă We Love Manchester devenind primul patron al acelei organizaţii. De aceea am propus ca Ariana Grande să fie făcută primul cetăţean de onoare al oraşului Manchester.''

Ariana este astfel prima persoană recompensată cu acest titlu ca parte a unui sistem de recunoaştere a oamenilor care au contribuţii speciale la oraş, deşi nu locuiesc în el.

Ariana Grande a declarat că este „mişcată şi onorată” să fie numită primul cetăţean de onoare al oraşului Manchester,

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici