Cântăreaţa Beyonce a primit opt nominalizări la MTV Video Music Awards 2014

Cântăreaţa americană Beyonce a primit, joi, cele mai multe nominalizări - opt - la MTV Video Music Awards 2014, o gală care va avea loc în acest an în oraşul californian Inglewood pe 24 august, informează site-ul revistei People.

258 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Beyonce a primit opt nominalizări la MTV Video Music Awards 2014

Beyonce (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cântăreaţa americană Beyonce, în vârstă de 32 de ani, va concura printre altele la categoriile "cel mai bun videoclip al anului", "cea mai bună cântăreaţă" şi "cea mai bună coreografie".

În topul artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări urmează Eminem şi Iggy Azalea care vor concura fiecare la şapte categorii. Rapperul Eminem va concura printre altele la categorii precum "cel mai bun cântăreţ hip-hop", "cel mai bun cântăreţ" şi "cea mai bună colaborare", în timp ce Iggy Azalea se află în cursă pentru câteva trofee majore, inclusiv "videoclipul anului", "cea mai bună cântăreaţă" şi "cea mai bună piesă pop".

Pharrell Williams are la rândul lui multe motive de bucurie, întrucât piesa lui "Happy" a primit mai multe nominalizări, inclusiv la categoria "videoclipul anului".

În această categorie, una dintre cele mai râvnite de la gala MTV Video Music Awards, Pharrell Williams va avea parte de o competiţie acerbă, întrucât va concura alături de Beyonce ("Drunk in Love"), Iggy Azalea ("Fancy"), Sia ("Chandelier") şi Miley Cyrus ("Wrecking Ball").

Totodată, Pharrell Williams va concura şi cu el însuşi, la categoria "cel mai bun video al unui cântăreţ", întrucât piesa "Happy" a fost nominalizată alături de "Sing", colaborarea sa cu Ed Sheeran. Videoclipuri semnate de John Legend ("All of Me"), Sam Smith ("Stay With Me") şi Eminem ("Monster") completează această categorie.

Printre ceilalţi artişti de renume care au fost nominalizaţi se numără Katy Perry, Ariana Grande, Pitbull, Jason Derulo, Kanye West, Hayley Williams, Wiz Khalifa, Lorde, The Black Keys, Arctic Monkeys, Imagine Dragons şi Linkin Park.

Grande, Usher şi 5 Secondes of Summer au anunţat deja că vor urca pe scenă pentru a cânta la gala de pe 24 august. Organizatorii vor anunţa în săptămânile următoare şi alţi artişti care vor cânta la gala MTV Video Music Awards 2014.

Gala MTV Video Music Awards 2014 va avea loc în complexul The Forum din oraşul Inglewood din California pe 24 august începând cu ora locală 21.00.

Gala MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adresează în special tinerilor, fiind considerată un eveniment mult mai extravagant decât alte gale din industria muzicală, precum tradiţionala gală a premiilor Grammy, şi preferă să evidenţieze videoclipurile din spatele unor piese. Totodată, câştigătorii sunt recompensaţi cu un trofeu mai puţin obişnuit - o statuetă a unui astronaut denumit "Moonman".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici