Cântăreaţa britanică Adele ar putea RENUNŢA la turnee după maratonul "Adele Live 2016"

Cântăreaţa britanică Adele a început, în februarie 2016, la Belfast, un turneu mondial care urmează să se încheie după 122 de concerte susţinute în toată lumea.

738 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa britanică Adele ar putea RENUNŢA la turnee după maratonul "Adele Live 2016"

Cântăreaţa britanică Adele ar putea renunţa la turnee după maratonul "Adele Live 2016"

Ultimul concert al turneului "Adele Live 2016" va avea loc la 2 iulie 2017, la Londra.

În timpul concertului susţinut duminică, 26 martie, în Noua Zeelandă, Adele li s-a adresat celor 40.000 de spectatori, spunându-le: "Nu mă simt în largul meu pe scenă, iar aplauzele mă fac să mă simt vulnerabilă. Nu ştiu dacă, într-o bună zi, mă voi reîntoarce pe scenă... Nu cred că turneele sunt punctul meu forte. Cu toate acestea, cred că acest turneu, care durează deja de 15 luni, este cea mai mare realizare a carierei mele."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici