Cântăreaţa britanică Joss Stone va susţine în premieră un concert în România

Cântăreaţa de muzică soul din Marea Britanie Joss Stone va susţine un concert în premieră pentru România, la Timişoara, în data de 8 septembrie, ca parte a turneului artistei "Total World Tour", evenimentul fiind un proiect special al Plai Festival din Timişoara.

1242 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa britanică Joss Stone va susţine în premieră un concert în România

Cântăreaţa britanică Joss Stone va susţine în premieră un concert în România

A fost numită de către Billboard "Reggae Artist of the Year" în 2015 si a fost nominalizată pentru trei premii Grammy (Cel mai bun artist nou, Cea mai bună performanţă vocală pop şi Cel mai bun album vocal pop), câştigând Premiul Grammy pentru Cea mai bună performanţă R&B formată dintr-un duet sau un grup vocal în 2007.

Joss Stone - Super Duper Love

Joss Stone (numele său real fiind Joscelyn Eve Stoker), născută în Kent pe 11 aprilie 1987, este o artistă complexa. Aceasta a jucat şi în serialul "The Tudors/ Dinastia Tudorilor".

Artista s-a implicat în proiecte muzicale precum Superheavy (cu Mick Jagger, Damien Marley şi Rahman) sau Band Aid 20 (versiunea din 2004 a Band Aid, concerte caritabile iniţiate şi organizate de către Bob Geldof din 1985), dovedind implicare în cauze sociale de amploare care pot schimba în bine viaţa oamenilor.

Joss Stone - A Man's World

Până în 2013 cântăreaţa vânduse deja peste 11 milioane de albume la nivel mondial şi avea o avere estimată la zece milioane de lire sterline. Stone este prietenă cu prinţul William şi a participat la nunta regală din aprilie 2011.

Concertul este un proiect special produs de Festivalul Plai, prezentat de Raiffeisen Bank şi susţinut de Primăria Timişoara. Accesul la concertul Joss Stone este inclus doar pentru cei care şi-au achiziţionat abonamente la festival până în data de 8 septembrie.

Asocierea Raiffeisen Bank cu acest concert, se derulează sub platforma de evenimente "Împreună", platformă ce îşi propune să identifice momente de interacţiune cu comunitatea locală în jurul unor manifestări culturale, artistice, sportive, de calitate şi care să se concretizeze într-o interacţiune cât mai tangibilă şi memorabilă.

Informaţii despre bilete pentru participanţii Plai pot fi găsite aici.

Plai Festival va avea loc toamna aceasta la Muzeul Satului Bănăţean între 9 şi 11 septembrie. Organizatorii au pregătit publicului şi anul acesta un program bogat în muzică şi activităţi culturale sau recreative inedite.

Artiştii pe care Plai îi va aduce anul acesta la Timişoara sunt: Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Oi Va Voi şi Fantome (artist rezident).

Puteţi accesa programul complet al scenei la adresa www.plai.ro/program.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici