Cântăreaţa Fergie şi soţul ei vor să adopte un copil

Cântăreaţa Fergie, solista grupului The Black Eyed Peas, şi soţul ei, actorul Josh Duhamel, intenţionează să adopte un copil, informează presa americană, citată de contactmusic.com.

247 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Fergie şi soţul ei vor să adopte un copil

Cântăreaţa Fergie şi soţul ei vor să adopte un copil (Imagine: HEPTA)

Cei doi artişti, care au deja împreună un fiu, Axl Jack, în vârstă de 22 de luni, intenţionează să apeleze la serviciile unei agenţii de adopţii pentru a-şi mări familia cu un al doilea copil.

"Ei cred că este momentul cel mai potrivit pentru a-şi mări familia", a declarat o sursă pentru ediţia americană a revistei OK!

Pe de altă parte, un apropiat al cuplului a dezvăluit faptul că "obsesia" cântăreţei pentru sala de fitness a împiedicat-o să rămână însărcinată: "Un alt copil pur şi simplu nu se potriveşte cu viaţa pe care Fergie o are în acest moment, deşi Josh îşi doreşte cu disperare să aibă încă un copil".

Actorul Josh Duhamel nu a făcut un secret din faptul că îşi doreşte foarte mult ca fiul său Axl să aibă un frate sau o soră: "Va trebui să fim nişte strategi foarte buni atunci când îl vom planifica. Însă planul nostru general a fost dintotdeauna să avem cel puţin doi copii".

Starul hollywoodian, în vârstă de 42 de ani, spune că, deşi va fi foarte bucuros să aibă o fiică, îşi doreşte în secret să aibă tot un fiu, pentru că, după ce a crescut alături de cele trei surori ale sale, şi-a dat seama că fetele pot deveni extrem de dificile în perioada adolescenţei.

Fergie, în vârstă de 40 de ani, şi Josh Duhamel, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2009, după o relaţie de cinci ani.

Fiul lor Axl Jack s-a născut pe 29 august 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici