Cântăreaţa franceză Zaz va susţine un concert la Festivalul Plai de la Timişoara - VIDEO

Cântăreaţa franceză Isabelle Geffroy, cunoscută sub numele de scenă Zaz, va susţine un concert pe 13 septembrie la Festivalul Plai de la Timişoara, eveniment care va avea loc în perioada 13-15 septembrie.

1626 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa franceză Zaz va susţine un concert la Festivalul Plai de la Timişoara - VIDEO

Isabelle Geffroy/ Zaz (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de organizatori, în 13 septembrie, în cadrul celei de-a opta ediţii a Festivalului Plai de la Timişoara, va concerta cântăreaţa franceză Isabelle Geffroy, cunoscută sub numele de scenă Zaz.

Concertul va avea loc la Muzeul Satului Bănăţean, care este şi locul de desfăşurare a festivalului.

"Isabelle Geffroy, cunoscută sub numele de scenă Zaz, este cântăreaţa franceză cea mai căutată la acest moment. Muzica ei transmite influenţe de jazz, soul, nouvelle chanson, ritmuri africane, andaluze şi braziliene", spun organizatorii Festivalului Plai de la Timişoara.

Preţul unui bilet pentru o zi de festival este 40 de lei până în 12 septembrie şi 50 de lei dacă este achiziţionat la poartă.

Preţul unui abonament pentru trei zile de festival este 80 de lei până în 12 septembrie şi 100 de lei dacă este achiziţionat de la poartă.

Bilete reduse cu 20 la sută se pot cumpăra de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange şi Vodafone până în 12 septembrie.

Festivalul Plai va avea loc în perioada 13-15 septembrie.

Festivalul Plai 2013 este organizat de Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara şi Casa de Cultură a municipiului Timişoara, în parteneriat cu Institutul Cultural Român şi Consiliul Judeţean Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici