Cântăreaţa Inna a depăşit-o la vizualizări pe YouTube pe Madonna

Cântăreaţa Inna – numele real: Elena Alexandra Apostoleanu, născută în anul 1986, la Mangalia – a stabilit un record pe YouTube: artista a depăşit 2 miliarde de vizualizări pe propriul canal, în vreme ce în total pe YouTube (adică şi pe alte canale), se apropie de 3 miliarde de vizualizări.

2845 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Inna a depăşit-o la vizualizări pe YouTube pe Madonna

Cântăreaţa Inna a pus YouTube pe jar cu 2 miliarde de vizualizări pe propriul canal

Astfel, Inna a depăşit artişti precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

De curând, artista a ajuns la 3 milioane de abonaţi pe propriul ei canal de YouTube, devansând din nou artişti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora.

"Nu pot decât să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele şi că îmi ascultă piesele. Le mulţumesc şi nu pot decât să îi asigur că urmează şi mai multă muzică." – Inna

Pe Facebook, Inna are peste 11 milioane de fani (mai mulţi decât numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1,3 milioane de followers şi 1,7 milioane de followers pe Instagram.

Cel mai recent single al Innei, "Ruleta", are aproape 80 de milioane de vizualizări în două luni şi jumătate.

"Ruleta" (Inna feat. Eric):

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici