Cântăreaţa Kelis, din nou însărcinată, va deveni mamă la sfârşitul acestui an

Cântăreaţa americană Kelis este din nou însărcinată şi va deveni mamă pentru a doua oară, la sfârşitul acestui an, informează contactmusic.com.

147 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Kelis, din nou însărcinată, va deveni mamă la sfârşitul acestui an

Cântăreaţa Kelis, din nou însărcinată, va deveni mamă la sfârşitul acestui an (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Vedeta americană are deja un fiu, Knight, născut în 2009. Artista şi-a luat prin surprindere fanii, duminică, în momentul în care a urcat - cu o siluetă de femeie însărcinată - pe scena Festivalului Afropunk din Brooklyn, New York.

"E foarte încântată de această sarcină. Are un sprijin grozav din partea familiei şi prietenilor. E într-o stare de dispoziţie minunată. S-a simţit extraordinar în acest weekend la Festivalul Afropunk şi va continua să cânte atât timp cât va putea şi se va simţi bine", a declarat o sursă pentru E! News.

"E însărcinată deja în câteva luni şi se simte bine", a dezvăluit o altă sursă.

Kelis, în vârstă de 36 de ani, are deja un fiu - Knight, născut în 2009 - cu fostul ei soţ, rapperul Nas, al cărui nume real este Nasir Jones.

Cuplul s-a despărţit atunci când Kelis era însărcinată în şapte luni. Cei doi muzicieni au divorţat în 2010, punând astfel capăt unui mariaj care a durat cinci ani.

Presa americană nu a aflat deocamdată numele noului partener de viaţă al artistei americane. Kelis a fost fotografiată la sfârşitul anului trecut în compania unui bărbat misterios, la New York. Zvonurile despre căsătoria lor, în decembrie 2014, nu au fost niciodată confirmate.

Kelis Rogers este o cântăreaţă şi compozitoare americană de R&B, devenită celebră graţie hitului "Milkshake" de pe cel de-al treilea ei album de studio, intitulat "Tasty", lansat pe piaţă în 2003. Kelis are în palmares un Brit Awards, două nominalizări la premiile Grammy şi a vândut de-a lungul carierei peste şase milioane de albume pe plan mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici