Cântăreaţa Mariah Carey şi producătorul Brett Ratner pregătesc împreună un film despre Crăciun

Cântăreaţa Mariah Carey şi producătorul Brett Ratner vor lucra împreună la realizarea unui film, care va avea ca temă sărbătoarea Crăciunului.

144 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Mariah Carey şi producătorul Brett Ratner pregătesc împreună un film despre Crăciun

Cântăreaţa Mariah Carey şi producătorul Brett Ratner pregătesc împreună un film despre Crăciun (Imagine: Hepta)

În presa internaţională au apărut recent speculaţii potrivit cărora Mariah Carey şi Brett Ratner ar avea o relaţie amoroasă, însă agentul producătorului a negat informaţiile, informează non-stop-people.com.

"Acest zvon potrivit căruia ei formează un cuplu este ridicol. Ei sunt cei mai buni prieteni din lume de mult timp", a declarat agentul producătorului american, pentru revista People.

Însă, pentru a pune capăt speculaţiilor în ceea ce priveşte întâlnirile dintre cei doi, Brett Ratner a precizat că va realiza un film împreună cu celebra cântăreaţă.

"Vom face un film împreună, în sfârşit, după toţi aceşti ani", a declarat acesta, menţionând că este vorba despre un lungmetraj care are ca temă sărbătoarea Crăciunului.

"Este un film bazat pe cântecele sale de Crăciun, cele mai mari succese ale sale de Crăciun şi viitorul său succes va fi noul clip", a explicat Bret Ratner.

Aşadar, producătorul american va colabora cu Mariah Carey la realizarea unui clip şi a unui film.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a susţinut un nou turneu mondial, prin care artista americană şi-a promovat cel mai recent album de studio, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piaţă în mai 2014.

Brett Ratner, născut în 1969, a regizat cele trei filme ale francizei "Ora de vârf/ Rush Hour", dar şi "Banii vorbesc/ Money Talks" (1997), "O altă şansă/ Family Man" (2000), "X-Men: Ultima înfruntare/ X-Men: The Last Stand" (2006) şi "Jaf la turnul mare/ Tower Heist" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici