Cântăreaţa Thalia, desemnată un idol în modă de un celebru lanţ de magazine - FOTO, VIDEO

Cântăreaţa şi actriţa mexicană Thalia, care şi-a câştigat faima graţie unor roluri precum cele din telenovelele "Maria Mercedes" (1992), “Marimar” (1994) sau "Maria, la del Barrio" (1995), a fost desemnată un idol în modă de către celebrul lanţ de magazine Macy's.

9981 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Thalia, desemnată un  idol în modă de un celebru lanţ de magazine - FOTO, VIDEO

Thalia, în rolul Maria la del Barrio

“Macy’s recunoaşte moştenirea şi influenţa latinilor în ceea ce priveşte naţiunea noastră, nu numai în modă, dar şi în muzică, gastronomie şi alte aspecte ale culturii. Ţinând cont de faptul că celebrăm Luna Moştenirii Latine, suntem bucuroşi să-i felicităm pe cei care au contribuit la cultura nostră şi să acordăm numele de "Idol în modă" superstarului Thalia", a declarat Dineen Garcia, vicepreşedinte Macy’s.

Thalia a primit premiul în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în această săptămână, la New York.

Cântăreaţa Thalia şi-a lansat în acest an un nou album, care, potrivit spuselor artistei, combină sentimentele trăite la pierderea mamei sale în 2011 şi la naşterea copiilor. "Habitame Siempre" este cel de-al 11-lea album al solistei şi a fost lansat în America Latină în noiembrie 2012. Albumul conţine 12 piese, inclusiv două colaborări cu artişti celebri precum Robbie Williams sau Michael Buble.

Thalia şi-a lansat, pe 5 martie, videoclipul celui de-al doilea single de pe noul său album - "Te Perdiste Mi Amor", un featuring cu Prince Royce.

Deşi are în spate o carieră de peste 30 de ani, care a început în copilărie, Thalia a declarat recent că nu-şi doreşte ca cei doi copiii ai ei să îmbrăţişeze aceeaşi meserie. "Când am devenit mamă, totul s-a schimbat pentru mine. Sper ca cei doi copii ai mei să devină biologi, psihologi sau astronauţi... Dacă, totuşi, îşi vor dori o carieră în show-business îi voi sprijini, dar aş prefera ca ei să se bucure de copilărie", a declarat artista mexicană.

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.

Thalia şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscută pentru seriale precum "Maria Mercedes" (1992), “Marimar” (1994), "Maria, la del Barrio" (1995) sau “Rosalinda" (1999).

Ultimul film în care a jucat a fost Mambo Cafe (2000).

În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani. Thalia şi Tommy Mottola au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007, şi un băieţel, Matthew Alejandro, născut în iunie 2011.

Pe parcursul carierei, Thalia, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici