Cântăreţul Giannis Ploutarchos, pentru prima dată în România, pe 14 februarie

Giannis Ploutarchos, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din Grecia, va concerta pentru prima dată în România, pe 14 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

149 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Giannis Ploutarchos, pentru prima dată în România, pe 14 februarie

Cântăreţul Giannis Ploutarchos, pentru prima dată în România, pe 14 februarie

"Giannis Ploutarchos, cel mai iubit artist din Grecia, va susţine un concert live, la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul va fi un cadou oferit românilor de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie 2019, de la ora 19.30", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de organizatorul evenimentului. \

Alături de Ploutarchos vor concerta şi alţi artişti, precum Nikolaos Papadoupulos şi band-ul său.

Biletele se găsesc pe Entertix, în reţeaua MyTicket şi la Sala Palatului, la preţuri cuprinse între 50 de lei şi 300 de lei.

Giannis Ploutarchos, născut pe 18 decembrie 1970, este un cântăreţ şi compozitor grec popular. El este considerat în Grecia, şi nu numai, unul dintre cei mai mari artişti ai timpului său. Până în prezent, acesta a lansat 14 albume de studio, împreună cu un material discografic pe care se regăsesc hiturile sale. Artistul în vârstă de 47 de ani este căsătorit de 23 de ani şi are cinci copii.

"Artistul a cunoscut succesul încă de la debutul în muzică, în anul 1998, cu albumul «Mono Esi (Only you)» şi are în palmares colaborări de anvergură cu artişti de renume mondial, precum Rita Sakellariou, Themis Adamantidis, şi cu artişti contemporani, precum Stelios Rokkos şi Giorgos Mazonakis.

În 2005, Ploutarchos şi-a început primul turneu mondial, cu spectacole în Toronto, Atlantic City, Boston, New York, Chicago, Melbourne, Sydney, Johannesburg şi Nicosia. La întoarcerea în Grecia, acesta a lansat al şaselea album de studio, intitulat «Ola Se Sena Ta Vrika (Am găsit totul în tine)» - un real succes comercial, certificat de două ori cu platină", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici