Cântăreţul Giorgos Tsalikis, cunoscut drept Ricky Martin al Greciei, înaintea concertului de la Bucureşti: “Iubesc România, este a doua ţară pentru mine”

Giorgos Tsalikis, cunoscut drept Ricky Martin al Greciei, spune că iubeşte România, pe care o consideră a doua sa ţară şi afirmă că aşteaptă cu nerăbdare petrecerea pe care o va oferi de Valentine’s Day, pe 14 februarie, în BOA Club din Bucureşti

1493 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Giorgos Tsalikis, cunoscut drept Ricky Martin al Greciei, înaintea concertului de la Bucureşti: “Iubesc România, este a doua ţară pentru mine”

Cântăreţul Giorgos Tsalikis, cunoscut drept Ricky Martin al Greciei, înaintea concertului de la Bucureşti: “Iubesc România, este a doua ţară pentru mine”

“Eu mă simt foarte mândru, iubesc România, vin în fiecare an, este ca a două ţară pentru mine şi familia mea, am mulţi prieteni şi sunt pregătit să îmi fac noi prieteni. Îmi place foarte mult şi limba română. Ştiu de toate şi lucruri bune şi mai puţin bune, cum ar fi înjurăturile, sunt ingenioase”, spune amuzat Giorgos.

Artistul îşi doreşte o atmosfera plină de iubire, energie şi distracţie la concertul pe care îl va susţine de Valentine’s Day: “O să fie un party cu muzică plină de energie, grecească, dar care seamănă foarte mult cu energia pe care o cunosc, a românilor. Îmi place mult şi muzică populară şi cea modernă românească, care se aude peste tot în lume. Marţi vă aşteptăm la un party cu distracţie multă, cu un repertoriu plin de energie şi piese cunoscute greceşti, noi şi vechi”, adaugă Giorgos Tsalikis.

Întrebat care sunt preparatele culinare româneşti de care îi este dor şi pe care ar vrea să le savureze în vizita pe care urmează să o facă în România, Tsalikis a recunoscut fără să stea pe gânduri: “Caşcaval pane neapărat, sarmale cu mămăligă, ciorbă de văcuţă şi papanaşi cu cireşe. Două porţii, dacă se poate."

Cu fiecare ocazie, Giorgos Tsalikis le vorbeşte prietenilor, fanilor de România: “Mi-e dor de România în fiecare an şi venim foarte des. Au fost anii mei cei mai frumoşi, cei mai fără griji, fără probleme. În urmă cu 6- 7 ani, o prietenă foarte bună a făcut o emisiune la televizunea naţională a Greciei, a venit cu echipaj mare în România şi le-am prezentat Bucureştiul, Poiana Braşov, Constanţa, le-am arătat cum se comportă românii, cum se distrează”, povesteşte Giorgos Tsalikis.

La concertul lui Giorgos Tsalikis, organizatorii Vreau Bilet au pregătit şi o surpriză pentru cuplurile iubitoare de muzică grecească. Pe baza biletelor de intrare, o pereche de îndrăgostiţi va primi în dar de Valentine’s Day bilete la următorul concert de muzică grecească organizat de Vreau Bilet: cel susţinut de George Dalaras, pe 5 mai, la Sala Palatului.

Biletele de acces la concertul lui Giorgos Tsalikis au preţ unic de 100 de lei şi pot fi procurate online de pe www.vreaubilet.ro şi de la BOA CLUB (informaţii la 0736300700). Biletele garantează accesul la concert, consumaţia din club va fi achitată separat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici