Cântăreţul Juanes debutează ca actor într-un serial american

Cântăreţul columbian Juanes va debuta în calitate de actor cu un rol în serialul de televiziune american "Jane The Virgin".

146 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Juanes debutează ca actor într-un serial american

Cântăreţul Juanes debutează ca actor într-un serial american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serialul, o adaptare în limba engleză a telenovelei venezuelene "Juana la Virgen", o are ca protagonistă pe actriţa Gina Rodriguez, interpreta lui Jane, o tânără călugăriţă care este inseminată artificial din greşeală, informează contactmusic.com.

Rockerul Juanes va interpreta un producător muzical care intenţionează să colaboreze cu mama personajului Jane, Xiomara, interpretată de actriţa Andrea Navedo, precizează site-ul Ew.com.

Serialul "Jane The Virgin" va debuta în America de Nord pe 14 octombrie şi va avea o coloană sonoră care va include câteva piese de pe cel mai recent album lansat de Juanes, intitulat "Loco de Amor".

Juanes, care a concertat şi în România, în septembrie 2008, şi-a început cariera artistică la vârsta de 15 ani, când a înfiinţat formaţia rock Ekhimosis, trupă ce a rămas unită timp de 12 ani, lansând cinci albume. Cântăreţ, chitarist, producător, compozitor şi autor al versurilor tuturor cântecelor sale, el şi-a creat platforma artistică bazându-se pe ceea ce este mai important: muzica.

Pentru primul album, intitulat "Fijate Bien", a lucrat cu producătorii Argentinos Gustavo Santaolalla şi Anibal Kerpe. Deşi discul nu a stârnit numai reacţii pozitive, i-a deschis drumul lui Juanes. Cel de-al doilea LP solo al artistului , "Un Dia Normal", s-a bucurat de un succes deosebit în toată America Latină, ajungând discul latino cel mai bine vândut pe plan internaţional. Super-hitul "A Dios Le Pido" de pe acest album a făcut furori în toată lumea. Al treilea său album, "Mi Sangre", a ieşit pe piaţă în 2004 şi cuprinde hituri precum "La Camisa Negra", "Nada Valgo Sin Tu Amor", "Volverte A Ver" şi "Para Tu Amor". Albumul a rămas timp de 12 săptămâni pe primul loc în topul Bilboard, cu piesele "Nada valgo sin tu amor" şi "Volverte a ver".

Cel de-al patrulea album al lui Juanes, "La Vida Es Un Ratico", a apărut în octombrie 2007. Pentru acest album a primit cinci premii Latin Grammy şi patru premii MTV Latin America. De atunci, artistul sud-american a lansat alte două albume de succes - "P.A.R.C.E.", în 2010, şi "Loco de Amor" (2014).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici